gad Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Szukam roweru elektrycznego z silnikiem Panasonic GX albo Bosch CX Cena około 1000 zł Raty 0% Polskj sklep Rama XL Amortyzator tylko przedni Myślałem nad rowerem Ecobike Expedition SUV, ale cena ciągle jest okoł0 12000 - 13000 zł Drugie rower to Kellys Trygon Coś jeszcze mogę znaleźć w podobnej cenie? Cytuj
XC100S Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Proponuję kupić ten rower i dołożyć do niego co będziesz potrzebował. Oczywiście jeśli masz taką możliwość to najrozsądniejsza opcja. https://www.bike-discount.de/en/radon-zr-team-hybrid-6.0-500-1 Cytuj
XC100S Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Mówisz kilkanaście tysięcy a tu za parę tysięcy możesz już mieć w 90 procentach co chcesz. Dlatego taka propozycja ale spoko, szukaj dalej. Temat dopłat też jest w kręgu twoich zainteresowań pewnie. Cytuj
gad Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu (edytowane) Bardziej mi chodzi o ewentualny serwis w kraju i raty 0% Podoba mi się najbardziej ten Ecobike Niska Rama, taka że i żona awaryjnie pojedzie Edytowane 7 godzin temu przez gad Cytuj
burz Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu A miałeś w ręku tego ecobajka? To ustrojstwo waży prawie tyle co motocykl 😉 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-elektryczny-kellys-tygon-r10-p-pd33482/?v_Id=190515 Cytuj
gad Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) Widziałem tylko w sklepie na żywo. Jeździłem pod sklepem na Kellys z silnikiem Panasonic i było super Tylko Rama XL była jakaś krótka, ale to chyba przez dosyć krótki mostek W Ecobike niska rama jest uniwersalna i czasami żona awaryjnie pojedzie na nim Najbardziej ekonomicznie wychodzi Kellys Tygon 10 Ale ma bardzo słaby amortyzator przedni. Edytowane 4 godziny temu przez gad Cytuj
burz Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu (edytowane) Zawsze możesz pojeździć sezon i wymienić, w wyższym modelu jest RS 35 Silver, da się na nim jeździć, a kupisz za zaledwie kilkaset zł. Edytowane 43 minuty temu przez burz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi