Azer098 Napisano wczoraj o 00:05 Napisano wczoraj o 00:05 Cześć, Potrzebuję kupić zestaw kluczy do naprawy rowerów. Nie zależy mi na górnej półce, ale nie chce też tandety, która sie połamie przy skręcaniu roweru dla dziecka. Imbusy/torxy i inne podstawowe narzędzia mam. Potrzebuje kompletny zestaw typowo rowerowy, którym będę w stanie skręcić i rozkręcić rower mój i dzieci (spinacz do łańcucha, klucz do wolnobiegu, kasety, korby itd.) Jeśli ktoś z szanownego grona forumowego byłby w stanie podrzucić link do jakiegoś wartego uwagi zestawu, będę wdzięczny;) Cytuj
Mihau_ Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Cytat byłby w stanie podrzucić link do jakiegoś wartego uwagi zestawu Nie istnieją takie. Musisz kompletować sam wybierając narzędzia, których realnie potrzebujesz. 1 Cytuj
ChuChu Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Jak wyżej. Co prawda da się kupić walizkę z narzędziami, tyle że szybko się okaże że połowa to badziewie, a drugiej połowy nie będziesz używał. 1 Cytuj
KSikorski Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Biorąc pod uwagę, że do suportu istnieje z 30 standardów kluczy i ściągaczy, klucze do kasety są z dwoma rodzajami trzpienia prowadzącego lub bez trzpienia... to trzeba się wyposażać w pojedyncze narzędzia pasujące do obsługiwanej floty. Popieram przedmówców. Cytuj
chrismel Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Najlepiej kupować na bieżąco jak już wiesz czego konkretnie potrzebujesz. Ja w ten sposób kupiłem kilka rzeczy w Decathlonie. Brałem się za serwis po południu, okazywało się że czegoś nie mogę zrobić, Decathlon mam niedaleko, czynny do 21, więc podjeżdżałem po konkretne narzędzie. Może nie są to produkty najwyższych lotów ale nie mam przynajmniej sterty niepotrzebnych narzędzi których nigdy nie użyję. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi