mmoorroo Napisano Niedziela o 14:31 Autor Napisano Niedziela o 14:31 @zekker faktycznie to samo ... ja dałem 200zł a te widzę są po 150 na necie. Cytuj
zekker Napisano Poniedziałek o 08:09 Napisano Poniedziałek o 08:09 Jak w lokalnym to ujdzie, przynajmniej można obmacać, nie dopłaca się za przesyłkę. Cytuj
mmoorroo Napisano Poniedziałek o 11:53 Autor Napisano Poniedziałek o 11:53 @zekker dokładnie. Mogłem też przymierzyć torbę czy wejdzie laptop z etui itd... bagażnik wziąłem z krossa. Model Adventure. Też kupiony lokalnie w sklepie krossa bo akurat mieli taki jak mój esker i mogłem zobaczyć różne modele jak wyglądają na rowerze. Jakby nie on to wziąłbym ortlieb quick rack. Na chwilę obecną przekonała mnie cena jakoś 120zł zamiast ponad 300zł. Cytuj
zekker Napisano Wtorek o 08:46 Napisano Wtorek o 08:46 Czyli jednak tradycyjny, a nie na sztycę. Cytuj
mmoorroo Napisano Wtorek o 16:49 Autor Napisano Wtorek o 16:49 Tak, nikt nic lokalnie nie miał na sztycę z odpowiednio długimi tymi drutami z boku, które chronią sakwę żeby nie obcierała o koło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi