Mod Team sznib Napisano Środa o 20:52 Mod Team Napisano Środa o 20:52 Tym razem zniszczyli bikepark w Porębach. info tu, najnowszy post na tę chwilę, są zdjęcia i filmiki. https://www.facebook.com/projekt.kolarski.mtbxcpl A z tego co ludzie w komentarzach piszą to wielu innych miejscach jest podobnie. 1 Cytuj
seawolf688 Napisano Środa o 21:23 Napisano Środa o 21:23 Tak jak darzę wielkim obrzydzeniem lasy państwowe i myśliwych to szczerze powiedziawszy ten bike park poręby to tak trochę teoretycznie był. Jestem z Mrągowa, obecnie mieszkam w innym mieście ale latem przyjeżdżam do rodziców. Wybrałem się do BP poręby i to była masakra - wszystko zarośnięte, zero tras i widać było że nikt tam nie jeździ. Na upartego przejechałem całą pętlę ale jedyne wspomnienie to pokrzywy, chaszcze i pajęczyny. Wycieli w pień i lasu szkoda jako takiego ale bike park to to był w czasach kiedy rozgrywano tam zawody - z doskoku to była dzicz. Cytuj
Tyfon79 Napisano Czwartek o 19:12 Napisano Czwartek o 19:12 Podobne tematy nikogo poza planktonem nie obchodzą. Szkoda pisać. Jakby towarzystwu rozpirzyli jakąś Magurkę czy inne Gaiki to może by coś tam kogoś szczykło. Lepsze jaja robią przykładowo takie Wody Polskie i też kogo to rusza? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi