Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry proszę o polecenia roweru crossowego / fit ewn . Waga 80 , wzrost 1.70 Obecnie mam na oku Polygon Heist X7 , chciałbym wykorzystać max budżet= jakość. Nie znam sie zbyt dobrze na markach jak i podzespołach.  

Pozdrawiam 

Napisano
Cytat

Obecnie mam na oku Polygon Heist X7 , chciałbym wykorzystać max budżet= jakość.

No to obecnie lepiej się nie da. Jeśli pasuje ci napęd 1x i potrzebujesz amortyzacji to nic tylko zamawiać.

Napisano (edytowane)

No i polygon ma mniejszą korbę - tylko 36T. Jak autor chce pojechać trochę szybciej z mniejszą kadencją to tarcza 46T sprawdzi się lepiej. Sam mam crossa, lubię dosyć niskie przełożenia i w tej chwili mniej niż 46 zębów bym już nie chciał ale to moja opinia.

Edytowane przez Impress
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Moze macie jakies swoje typy które mógłbym zobaczyć ? 

Szkoda ze te rowery tego typu nie maja amora z tylu , podobają mi się takie niestety nie ten typ a po lasach jedzic raczej nie bede 🤣

Edytowane przez bambiszon
Napisano
Cytat

dlaczego niebieski nie ma amora z przodu?

A dlaczego miałby mieć? To jakiś obowiązek producenta że ma amortyzowane widelce wszędzie montować? Rower na asfalt nie potrzebuje amortyzacji.

Cytat

Ładniejszy.. a mechanicznie?

A może zacząć od tego czy rower takiego typu jest tym czego szukasz?

Napisano

Canyon nie ma ani sklepów stacjonarnych ani dystrybutorów i prowadzi sprzedaż wyłącznie wysyłkową za pośrednictwem ww strony 

Tylko z tym mid step to uważaj żeby ci sztycy nie zabrakło 

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Mihau_ napisał:

Canyon nie ma ani sklepów stacjonarnych ani dystrybutorów i prowadzi sprzedaż wyłącznie wysyłkową za pośrednictwem ww strony 

Tylko z tym mid step to uważaj żeby ci sztycy nie zabrakło 

Dlaczego ma zabraknąć? 

Btw myślę ze wybiore rozmiar S , z przekrokiem 70-75 . Bedzie ok?

Edytowane przez bambiszon