Kasiaimichal Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia Witam was wszystkich jestem tutaj nowy. Chciałem was zapytać czy wiecie gdzie lub czy wiecie jakie kółka przerzutki zamontować z innych żeby były okey lub gdzie kupić kółka do Cues u8000 11 rzędowy , ja niestety nigdzie nie mogę znaleźć Dziękuję za pomoc. Rower Unibike Globetroter 2024 Cytuj
Mihau_ Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia Możesz kupić jakie chcesz aby się liczba zębów zgadzała. Tylko sobie znajdź coś na łożyskach maszynowych, np. bbb Cytuj
Galvatron Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia Wrzuć zdjęcia przerzutki oraz samych kółek. Cytuj
uzurpator Napisano 27 Stycznia Napisano 27 Stycznia 18 godzin temu, Kasiaimichal napisał: Witam was wszystkich jestem tutaj nowy. Chciałem was zapytać czy wiecie gdzie lub czy wiecie jakie kółka przerzutki zamontować z innych żeby były okey lub gdzie kupić kółka do Cues u8000 11 rzędowy , ja niestety nigdzie nie mogę znaleźć Dziękuję za pomoc. Rower Unibike Globetroter 2024 Byle jakie, byle pasowały liczbą ząbków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi