Kasiaimichal Napisano Niedziela o 17:27 Napisano Niedziela o 17:27 Witam was wszystkich jestem tutaj nowy. Chciałem was zapytać czy wiecie gdzie lub czy wiecie jakie kółka przerzutki zamontować z innych żeby były okey lub gdzie kupić kółka do Cues u8000 11 rzędowy , ja niestety nigdzie nie mogę znaleźć Dziękuję za pomoc. Rower Unibike Globetroter 2024 Cytuj
Mihau_ Napisano Poniedziałek o 08:08 Napisano Poniedziałek o 08:08 Możesz kupić jakie chcesz aby się liczba zębów zgadzała. Tylko sobie znajdź coś na łożyskach maszynowych, np. bbb Cytuj
Galvatron Napisano Poniedziałek o 11:19 Napisano Poniedziałek o 11:19 Wrzuć zdjęcia przerzutki oraz samych kółek. Cytuj
uzurpator Napisano Poniedziałek o 11:37 Napisano Poniedziałek o 11:37 18 godzin temu, Kasiaimichal napisał: Witam was wszystkich jestem tutaj nowy. Chciałem was zapytać czy wiecie gdzie lub czy wiecie jakie kółka przerzutki zamontować z innych żeby były okey lub gdzie kupić kółka do Cues u8000 11 rzędowy , ja niestety nigdzie nie mogę znaleźć Dziękuję za pomoc. Rower Unibike Globetroter 2024 Byle jakie, byle pasowały liczbą ząbków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi