pro15pl Napisano Niedziela o 12:39 Napisano Niedziela o 12:39 (edytowane) Dzień dobry wszystkim! Planuję zakup pierwszego roweru elektrycznego. Wpadł mi w oko Cube z poniższego linku. Przeznaczenie w moim wypadku to głównie weekendowe wypady w góry, ale bez szaleństw + przejażdżki po mojej okolicy, bez dużych górek. Moje pytanie brzmi, czy osprzęt w nim zastosowany jest w porządku? Wiem, ze bosch gen5 jest świeży na rynku, ale są już jakieś pierwsze opinie o awaryjności? Jestem tu nowy, także jeśli coś gdzieś źle napisałem, to proszę mnie nie linczować 😆 Edytowane Wtorek o 05:44 przez sznib Cytuj
XC100S Napisano Niedziela o 18:26 Napisano Niedziela o 18:26 Czy ta cena nie jest za niska ? Podejrzanie to wygląda. Porównaj w innych sklepach. Cytuj
pro15pl Napisano Poniedziałek o 16:16 Autor Napisano Poniedziałek o 16:16 Taaak, wiem, że to scam jeśli chodzi o tą stronę, błędnie link wkleiłem. Liczę się z tym że jego cena katalogowa to 24k, więc pewnie z czasem na jakiś promkach wyjdzie z 20k. Bardziej chodziło mi o sam sprzęt. Chyba że coś innego polecacie w podobnym budżecie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi