TonyMark Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia Cześć Mam do kupienia w tych samych pieniądzach nowe rowery Trekprocaliber 9.5 2025 lub trekprocaliber 9.7 2023. Co wybrać? Cytuj
marcin_ostrów Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia 9.7 bez mykmyka , z lepszym amorem, karbo kołami , lepsze hample i osprzęt . 9.7 zdecydowanie . Cytuj
Galvatron Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia Zdecydowanie bierz 9.7, który ma lepszy widelec (Judy Gold vs Reba), napęd (Deore vs GX), koła (aluminium vs kompozyt) i hamulce (MT200 vs MT500). Gdybyś potrzebował sztycę opuszczaną, to zawsze ją możesz dokupić. Dzięki szerszym goleniom (32 mm vs 30 mm) Reba będzie sztywniejsza od Judy. Cytuj
KNKS Napisano 25 Stycznia Napisano 25 Stycznia (edytowane) Nie wiem czy dobrze widzę, ale czy ten Procaliber 9.5 2025, w rozmiarze L, rzeczywiście waży 12,40kg? Do tego "na mleku". Pewnie spece z Trek'a nalali po 15ml na koło... Trzeba się mocno postarać, żeby wyprodukować coś tak ciężkiego 😁. Z pedałami, koszykami i uchwytem na Garmin'a zbliżymy się do magicznej liczby 13 🤔. To już mój przyciężkawy Spark RC waży mniej... Edytowane 25 Stycznia przez KNKS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi