leejoonidas Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Panowie co to za piasta? Pojawia się czasami na Allegro i OLX w cenie poniżej 400pln-ów. Cytuj
marcin_ostrów Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia W środku ratchet LN . Czyli w zasadzie nowa 370 z napisem Simplon . 1 Cytuj
TheJW Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia (edytowane) Mnie również wygląda na brandowaną 370-tkę na linię produkcyjną Simplona. Zresztą na wielowypuście pod tarczę są białe oznaczenia typowe dla DT, więc to na 100% 370 LN z innym nadrukiem. Edytowane 24 Stycznia przez TheJW Cytuj
wr81 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Jeżeli jesteśmy przy piaście 370 LN to jest w tej chwili w ofercie CR koło tylne M1900 za 599PLN (z darmową wysyłką) https://www.centrumrowerowe.pl/kolo-tylne-dt-swiss-m-1900-spline-pd30764/ Dość dobra oferta, przy czym koła ma mocowanie hamulca na 6 śrub oraz niejednoznaczne określenie bębęnka. Shimano/SRAM może oznaczać: - bębenek HG kompatybulny z kasetami Deore i SX przykładowo - 2 bębenki w zestawie - Shimano i XD (jest na zdjęciu). Takie rzeczy widziałem ale w wersjach BOX/retail a tutaj mamy opakowanie produkcyjne/OEM Cytuj
Mihau_ Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Kod producenta prawdę ci powie W0M1900TFDLSO18986, micro spline Cytuj
leejoonidas Napisano 24 Stycznia Autor Napisano 24 Stycznia No chyba to jest ta sama piasta co poniżej tylko że z alu bębenkiem i pod szosowe kasety. Cytuj
wr81 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia 53 minuty temu, Mihau_ napisał: Kod producenta prawdę ci powie W0M1900TFDLSO18986, micro spline Skąd to info? https://www.dtswiss.com/pl/wsparcie-techniczne/wsparcie-produktowe?matnr=W0M1900TFDLSO18986 Cytuj
Mihau_ Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Z każdego sklepu, poza centrumrowerowym, gdzie można to koło zakupić Cytuj
wr81 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Coś nie bardzo, ja widzę opisy Shimano HG, Shimano 11s, Shimano 11v w jednym jest MS ale podają równolegle drugi kod produkt. Co do sklepów to są też orły które piszą równloegle 3-pawl system i Ratchet LN... Bardziej bym jednak ufał producentowi. Cytuj
seawolf688 Napisano 24 Stycznia Napisano 24 Stycznia Mój kolega zamówił to koło. Jest tam bębenek HG i jest on na Ratchet LN. Dodatkowych bębenków nie ma zestawie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi