Damek9797 Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia (edytowane) Cześć Chcę kupić swój pierwszy rower typu Gravel . Obecnie mam Kross Heksagon. Cena do 6 tys . Co polecicie ? Edytowane 22 Stycznia przez Damek9797 Cytuj
grzesiowu Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Jak najtańszy i żeby rozmiar był dopasowany do Ciebie Cytuj
Greg1 Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia (edytowane) Równolegle przerabiamy chyba ze dwa wątki na ten temat. Podobny pojawia się średnio raz czy dwa w tygodniu. Użyj forumowej wyszukiwarki, zobacz co polecamy, pooglądaj polecane rowery, poczytaj o nich i wtedy ewentualnie wróć po szczegóły Edytowane 23 Stycznia przez Greg1 Cytuj
KNKS Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Polecamy użyć forumowej wyszukiwarki. A jak to nie pomoże to kup czarny, biały albo czerwony. Cytuj
spidelli Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia Poniżej 6-ki wyrwiesz Giant Revolt 1. Czy taki rower Ci pasuje osprzętem, geometrią itp. to już inna sprawa. Cytuj
chrismel Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia 2 godziny temu, Greg1 napisał: Równolegle przerabiamy chyba ze dwa wątki na ten temat. Dwa ? Takich tematów na forum jest kilkaset. Cytuj
Greg1 Napisano 23 Stycznia Napisano 23 Stycznia @chrismel napisałem, że teraz, na bieżąco ze dwa i że temat ten zakładany jest średnio raz-dwa na tydzień więc summa summarum wyjdzie kilkaset Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi