matbrt Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Cześć, powoli dojrzewam do karbonowego gravela, ale zanim się na niego zdecyduję chcę mieć coś pośredniego. Pytanie, czy jesteście w stanie polecić jakiś karbonowy widelec do Treka Marlina 7, tylko żadnego chinczyka, nie chcę się zastanawiać, czy będę zbierał zęby z ulicy. Pozdrawiam Cytuj
Mihau_ Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Cytat Pytanie, czy jesteście w stanie polecić jakiś karbonowy widelec do Treka Marlina 7, tylko żadnego chinczyka, nie chcę się zastanawiać, czy będę zbierał zęby z ulicy. Nie ma nie-chińskich które mają sens. Jeśli taki znajdziesz to będzie kosztował tyle co ten twój rower jest warty Secundo mtb ze sztywnym widelcem to mtb ze sztywnym widelcem a nie "prawie gravel", to nie ma ze sobą nic wspólnego oprócz braku amortyzacji Edytowane 10 godzin temu przez Mihau_ Cytuj
matbrt Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Może polecam czytanie ze zrozumieniem, myślę że mtb bez amortyzacji jednak BLIŻEJ do gravela, ale gravelem nie będzie. Nie pytałem o koszta, a pytałem o polecany sprzęt, także dzięki za brak pomocy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi