Andrzej92xp Napisano Poniedziałek o 20:44 Napisano Poniedziałek o 20:44 Witam serdecznie. Posiadam rezerwowy komplet pedałów spd rockrider kupionych w decathlon ( zazwyczaj jeżdżę na Shimano spd 520 i tu nie mam problemu). Chciałabym ich przesmarować, ale nie wiem jak ich się rozbiera. Może ktoś podpowie. podsyłam zdjęcia przepraszam, że czarnobiałe zapomniałem zmienić filtr w aparacie Cytuj
Electronite Napisano Poniedziałek o 21:08 Napisano Poniedziałek o 21:08 Po przeciwnej stronie ośki jest plastikowa zatyczka. Wydłub ją i tam będzie nakrętka. 1 Cytuj
ChuChu Napisano wczoraj o 06:55 Napisano wczoraj o 06:55 (edytowane) Konus z kontrą właściwie. Duża szansa, że jak to rozkręcisz, to skręcić się już nie uda. Potrzebny jest specjalny klucz lub jakieś chałupnicze metody, żeby przytrzymać konus i dokręcić nakrętkę. Kiedyś próbowałem w innych pedałach i poległem. Edytowane wczoraj o 06:56 przez ChuChu Cytuj
Greg1 Napisano wczoraj o 07:19 Napisano wczoraj o 07:19 Albo jak ponownie skręcisz chałupniczymi metodami to mimo kontry pedał będzie się "samodokręcał" w trakcie jazdy, miałem tak kiedyś z jednymi pedałami i po kilku próbach rozkręcania i ponownego kontrowania poległem i wywaliłem je do kosza 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi