Andrzej92xp Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Witam serdecznie. Posiadam rezerwowy komplet pedałów spd rockrider kupionych w decathlon ( zazwyczaj jeżdżę na Shimano spd 520 i tu nie mam problemu). Chciałabym ich przesmarować, ale nie wiem jak ich się rozbiera. Może ktoś podpowie. podsyłam zdjęcia przepraszam, że czarnobiałe zapomniałem zmienić filtr w aparacie Cytuj
Electronite Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Po przeciwnej stronie ośki jest plastikowa zatyczka. Wydłub ją i tam będzie nakrętka. 1 Cytuj
Gość Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia (edytowane) Konus z kontrą właściwie. Duża szansa, że jak to rozkręcisz, to skręcić się już nie uda. Potrzebny jest specjalny klucz lub jakieś chałupnicze metody, żeby przytrzymać konus i dokręcić nakrętkę. Kiedyś próbowałem w innych pedałach i poległem. Edytowane 21 Stycznia przez Gość Cytuj
Greg1 Napisano 21 Stycznia Napisano 21 Stycznia Albo jak ponownie skręcisz chałupniczymi metodami to mimo kontry pedał będzie się "samodokręcał" w trakcie jazdy, miałem tak kiedyś z jednymi pedałami i po kilku próbach rozkręcania i ponownego kontrowania poległem i wywaliłem je do kosza Cytuj
Andrzej92xp Napisano 23 Stycznia Autor Napisano 23 Stycznia czyli nie warto zaczepiać... dziękuje za pomoc pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi