Krzaczek Napisano Sobota o 18:52 Napisano Sobota o 18:52 Czołem, poszukuje kolejnej pary do gravela. W sumie nowy temat byłby niepotrzebny gdyby: 1. Pierwsze kupiłem M520 do szosy - pierwszy rower, nie zawsze wyczynowy i wygoniesze buty z blokami do chodzenia 2. Drugie, M8020 do XC, platforma ze względów komfortu. Czasem podjeżdżam do sklepu po bułki w cywilach 😉 3. Teraz Gravel, który będzie typowo traktowany sportowo/wyprawowy. Teraz pytanie czy istnieje jakaś alternatywa oprócz M8100? Wiadomo do M9100 nie warto dokładać. Myślałam o jakiś lookach czy cranckach. Cytuj
ChuChu Napisano Niedziela o 08:04 Napisano Niedziela o 08:04 Po co sobie komplikować życie i kupować inny system, skoro masz już buty pod Shimano? Jeżeli pytałbyś o system szosowy, powiedziałbym Look i koniec. Natomiast do Gravela chyba najrozsądniej wziąć XT i tyle. Chociaż ja na Twoim miejscu bym wrzucił 520 z szosy do Gravela, a w to miejsce kupił dedykowany zestaw szosowy. Crank Brothers miałem przez chwilę i nie bardzo mi pasowały. Jakość niskich modeli kiepska, jakieś kombinacje żeby w ogóle dało się wpiąć but, bo coś o coś haczyło i potrzebowałem podkładek, dziwny system wpinania. 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 08:27 Napisano Niedziela o 08:27 Jak siedzisz w ekosystemie SPD to nie kombinuj tylko kup 8100. Cytuj
Ador Napisano Niedziela o 16:09 Napisano Niedziela o 16:09 https://www.centrumrowerowe.pl/pedaly-rowerowe-look-x-track-race-pd19159/?v_Id=127264&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIu9q54ZSCiwMV1w-iAx2PSwrAEAQYAiABEgL3tfD_BwE ... kompatybilne z blokami shimano, większa platforma, super jakość wykonania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi