MAROCK Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Witam, Pompowałem amorek pompką bez elastycznego wężyka i urwałem wentyl. Jak mam wymienić ten wentyl i gdzie go dostanę? Również nie mogę znaleźć w necie klucza do odkręcenia korka w którym umieszczony jest ten wentyl. Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 6 godzin temu przez MAROCK Cytuj
c1ach Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Zwykły klucz nasadowy jest za gruby? Kluczem płaskim milimetr po milimetrze nie da rady? Zawsze sobie radziłem bez specjalistycznych narzędzi, niezależnie jaka marka. Ten korek? https://www.eurobike.pl/shop/korki/827-srfke072-40-korek-z-zaworem-ncx-drl-golen-30mm.html Edytowane 6 godzin temu przez c1ach Cytuj
Dokumosa Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Klucz nadtawny, płaski 27mm albo nasadowy płasko zeszlifowany. Wszystko kupisz w activia.sgl.pl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi