TEX.exe Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) Siema, mam opony Shwalbe Magic Marry Performance, które nie są Tubless-Ready. Chciał bym zrobić konwersje na bezdentkę ale nie wiem czy jest to możliwe na takich oponach. Obręcz jest przystosowana do TLR. Czy jest w ogóle możliwość konwersji? Edytowane 6 godzin temu przez TEX.exe Błąd w poście Cytuj
Przecietny Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Spróbuj nic Ci nie szkodzi, ja używam opon Schwalbe które nie są tubless do obręczy które są i to działa. 1 Cytuj
TEX.exe Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Dzięki chyba w najbliższym czasie spróbuję tylko nie wiem czy nei będzie problemu z uszczelnieniem opony Cytuj
Przecietny Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Wg mojej hipotezy badanej tylko na tym komplecie😅przynajmniej jedna strona dobrze jak jest tubless i powinno działać. Są tacy którzy uszczelniają zestawy gdzie ani obręcz ani opona nie jest tubless. Jednak widziałem to tylko w necie. 1 Cytuj
TEX.exe Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Dzięki Jak będę robił to dam info o wynikach Cytuj
sky87 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Ja kiedyś w kole 26 miałem zwykłą oponę zwijaną nie tlr, zwykła obręcz i taśma izolacyjna.Działało aż do sprzedaży czyli jakieś 3 lata Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi