Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam mam dylemat ponieważ składam rower superenduro do bikeparku i mam zaciski 2 tłoczkowe xtr które założyłem i czy jak najszybciej kupować 4 tłoczkowe zaciski slx albo deore xt czy można z tym poczekać do lipca tego roku i jeżdzić początek sezonu na 2 tloczkowych xtr (klamki mam deore xt) a moja jazda to raczej bardziej pod trasy jak na skolintach, kasinie. Mam w planach je zmieniać ale nie wiem czy bardziej dawać wydatki w inne rzeczy czy 4 tloczkowe hamulce są tak ważne że pierwsze je wymieniać.

Edytowane przez Rafal_00
Napisano (edytowane)

Chyba też zależy od umiejętności i narwania osobnika.  Odrobina rozsądku, wolniej i dostojniej :)  Lekko już widać jest.  
Mnie kumple  czasem zawloką to tu to tam koło 29+ zero zawieszenia i na Bb7 180/160 muszę zjechać do wyciągu, przecież nikt mi not za styl nie daje. Ale tył dwutłoczkowy     czterotłoczkowy z wyprzedaży czeka, kupiłem będzie lato przetestuję, Slx do przodu mi brakuje , czekam na okazję.   Na sztywniaku mniej szaleję niż na fulu, ale znajomi na mnie nie czekają, w zasadzie jadę z nimi tylko oni więcej latają, a ja duszę. I mają takie rowery jak motory oraz zbroje. To tarcze też mają duże 😜

Edytowane przez itr
  • +1 pomógł 1
Napisano
Godzinę temu, marcin_ostrów napisał:

Superenduro na bikeparki i tarcze 180 ? No nie. 

Nie rozumiem co w tym dziwnego jak tarcze 180/200 na bike park są git a super enduro co jest w nim złego na bike park