Rafal_00 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Witam mam dylemat ponieważ składam rower superenduro do bikeparku i mam zaciski 2 tłoczkowe xtr które założyłem i czy jak najszybciej kupować 4 tłoczkowe zaciski slx albo deore xt czy można z tym poczekać do lipca tego roku i jeżdzić początek sezonu na 2 tloczkowych xtr (klamki mam deore xt) a moja jazda to raczej bardziej pod trasy jak na skolintach, kasinie. Mam w planach je zmieniać ale nie wiem czy bardziej dawać wydatki w inne rzeczy czy 4 tloczkowe hamulce są tak ważne że pierwsze je wymieniać. Edytowane 14 godzin temu przez Rafal_00 Cytuj
Dokumosa Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowane) Dotrzuj je i sam oceń czy brakuje im siły albo czy się przegrzewają. Kiedyś nie było 4-tłoczków i się wszystko dało. Edytowane 14 godzin temu przez Dokumosa 1 Cytuj
emski Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu zależy ile ważysz, jak dużo to na przód 4 tł ... i tarcza 180/200, tył przetestuj, wydaje się ze wystarczy 2tł xtr, Cytuj
Rafal_00 Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu około 65kg z tylu i z przodu mam 180 tarcze Cytuj
marcin_ostrów Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Superenduro na bikeparki i tarcze 180 ? No nie. Cytuj
itr Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowane) Chyba też zależy od umiejętności i narwania osobnika. Odrobina rozsądku, wolniej i dostojniej Lekko już widać jest. Mnie kumple czasem zawloką to tu to tam koło 29+ zero zawieszenia i na Bb7 180/160 muszę zjechać do wyciągu, przecież nikt mi not za styl nie daje. Ale tył dwutłoczkowy czterotłoczkowy z wyprzedaży czeka, kupiłem będzie lato przetestuję, Slx do przodu mi brakuje , czekam na okazję. Na sztywniaku mniej szaleję niż na fulu, ale znajomi na mnie nie czekają, w zasadzie jadę z nimi tylko oni więcej latają, a ja duszę. I mają takie rowery jak motory oraz zbroje. To tarcze też mają duże 😜 Edytowane 10 godzin temu przez itr 1 Cytuj
Sliwka2000 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Godzinę temu, marcin_ostrów napisał: Superenduro na bikeparki i tarcze 180 ? No nie. Nie rozumiem co w tym dziwnego jak tarcze 180/200 na bike park są git a super enduro co jest w nim złego na bike park Cytuj
emski Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu 11 godzin temu, Rafal_00 napisał: około 65kg z tylu i z przodu mam 180 tarcze wydaje się że 2tł xtr powinny dać radę, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi