adashadash Napisano Niedziela o 23:20 Napisano Niedziela o 23:20 Mam do was pytanie czy istnieje kaseta siedmiorzędowa z największym zębatką, z 34 zębami? Cytuj
WaGiant Napisano Niedziela o 23:42 Napisano Niedziela o 23:42 (edytowane) google mówi że tak np https://allegro.pl/oferta/kaseta-sunrace-7-m40-11-34t-xc-mtb-trekking-city-11-13-15-18-22-28-34-303g-16859378007 A gdybyś zadowolił się 32 to jest oryginał shimano . Edytowane Niedziela o 23:45 przez WaGiant Cytuj
adashadash Napisano wczoraj o 07:36 Autor Napisano wczoraj o 07:36 Szukałem, ale nie znalazłem, a jak pytałem 10 sprzedawców to mówili że nie ma. Jednen polecił mi to forum - to jestem. Wolę oryginał, bo będzie działać lepiej. Szukałem, ale nie znalazłem, a jak pytałem 10 sprzedawców to mówili że nie ma. Jednen polecił mi to forum - to jestem. Wolę oryginał, bo będzie działać lepiej. Cytuj
uzurpator Napisano wczoraj o 07:42 Napisano wczoraj o 07:42 Shimano takiej nie produkuje i chyba nigdy nie produkowało poza wypustami typu 'Mega Range' sprzed lat. Kasety sunrace są bardzo dobre i nie różnią się kulturą pracy od Shimano. Cytuj
adashadash Napisano wczoraj o 07:42 Autor Napisano wczoraj o 07:42 Tylko pytanie jest czy są z największą zebataką większą niż klasycznie. Pytam o taki standard jak jest w wolnobiegu że 7 bieg jest wiekszy niz 7 klasyczny. Wolnobieg nazywa się wolnobieg shimano 7 rzędowy megarange 11 34t - taki wynalazek istnieje? Cytuj
uzurpator Napisano wczoraj o 07:54 Napisano wczoraj o 07:54 Wolnobiegi Megarange też były swego czasu bardzo popularne. Mam w graciarni taki - 14-34 z tą powiększoną zębatką. Chyba 7rz. Jak chcesz to oddam za koszt wysyłki. Cytuj
keltu Napisano wczoraj o 08:11 Napisano wczoraj o 08:11 (edytowane) 11-32 https://pl.aliexpress.com/item/1005007402188994.html Edytowane wczoraj o 08:15 przez keltu Cytuj
adashadash Napisano wczoraj o 09:16 Autor Napisano wczoraj o 09:16 Wolnobieg mam wlasnie z megarange i super sprawa. Mam teraz to nowe kolo i szukam dlatego na zamianę że starym kołem. Przy okazji zmiana hamulców na tarcze, więc nie chce nie potrzebnych kosztów. Zmienię tez łańcuch do nowej kasety żeby nie zniszczyć. Tylko musze rozmiarów i na szerokość się zmieścić w tylnym trójkącie. Wolnobieg mam wlasnie z megarange i super sprawa. Mam teraz to nowe kolo i szukam dlatego na zamianę że starym kołem. Przy okazji zmiana hamulców na tarcze, więc nie chce nie potrzebnych kosztów. Zmienię tez łańcuch do nowej kasety żeby nie zniszczyć. Tylko musze rozmiarów i na szerokość się zmieścić w tylnym trójkącie. Cytuj
uzurpator Napisano wczoraj o 09:20 Napisano wczoraj o 09:20 Z czysto praktycznego punktu widzenia róznica pomiędzy 11-34 a 11-32 jest kosmetyczna. Więc jeżeli koniecznie musi być Shimano, to kup ichne 12-32 za te kilka złotych. Inaczej to już bardzo dobra pozycja już padła - ten sunrace. Cytuj
adashadash Napisano wczoraj o 09:37 Autor Napisano wczoraj o 09:37 W takim razie na tym się skupię i tę kasetę kupię. Dziękuję za pomoc. W takim razie na tym się skupię i tę kasetę kupię. Dziękuję za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi