Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukałem, ale nie znalazłem, a jak pytałem 10 sprzedawców to mówili że nie ma. Jednen polecił mi to forum - to jestem. Wolę oryginał, bo będzie działać lepiej.

Szukałem, ale nie znalazłem, a jak pytałem 10 sprzedawców to mówili że nie ma. Jednen polecił mi to forum - to jestem. Wolę oryginał, bo będzie działać lepiej.

Napisano

Tylko pytanie jest czy są z największą zebataką większą niż klasycznie. Pytam o taki standard jak jest w wolnobiegu że 7 bieg jest wiekszy niz 7 klasyczny. Wolnobieg nazywa się wolnobieg shimano 7 rzędowy megarange 11 34t - taki wynalazek istnieje? 

Napisano

Wolnobieg mam wlasnie z megarange i super sprawa. Mam teraz to nowe kolo i szukam dlatego na zamianę że starym kołem. Przy okazji zmiana hamulców na tarcze, więc nie chce nie potrzebnych kosztów. Zmienię tez łańcuch do nowej kasety żeby nie zniszczyć. Tylko musze rozmiarów i na szerokość się zmieścić w tylnym trójkącie.

Wolnobieg mam wlasnie z megarange i super sprawa. Mam teraz to nowe kolo i szukam dlatego na zamianę że starym kołem. Przy okazji zmiana hamulców na tarcze, więc nie chce nie potrzebnych kosztów. Zmienię tez łańcuch do nowej kasety żeby nie zniszczyć. Tylko musze rozmiarów i na szerokość się zmieścić w tylnym trójkącie.

Napisano

Z czysto praktycznego punktu widzenia róznica pomiędzy 11-34 a 11-32 jest kosmetyczna. Więc jeżeli koniecznie musi być Shimano, to kup ichne 12-32 za te kilka złotych. Inaczej to już bardzo dobra pozycja już padła - ten sunrace.