Joker86 Napisano Niedziela o 17:00 Napisano Niedziela o 17:00 Witam chciałbym się dowiedzieć jak w aplikacji komoot premium ustawić Kwadraty , czyli obszary na których już byłem , nigdzie w ustawieniach tej funkcji nie mogę zlokalizować , o coc chodzi ? Nie wiem bardzo o co chodzi , może to jakaś zewnętrzna aplikacja ? Pomoże ktoś?? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 18:23 Mod Team Napisano Niedziela o 18:23 O Komoot nie mam pojęcia, ale może chodzi o Squadrats'y itp. (https://squadrats.com/) ? 1 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano Niedziela o 19:01 Napisano Niedziela o 19:01 @Joker86, tak jak kolega @KrissDeValnor wspomniał - musisz kliknąć sobie konto na squadrats.com. Kwadraty działają jako nakładka na mapy w przeglądarkach w niektórych serwisach - nie działa mobilnie . U mnie kwadraty zbieram Chrome'em w na mapach Garmin Connect, Komoot. Dół mam wielki, że nie bangla na mapy.cz . Poniżej zrzutka, jak to u mnie wygląda na Komoocie - żeby widzieć kwadraty musisz mieć zaznaczoną ich widoczność - patrz lewy, górny róg. Powiem tak - fajna sprawa. Zawsze kręcę tak, żeby z każdego wypadu przywieźć jakieś kwadraty. No i elegancko widać gdzie jeszcze się nie wbijałeś. Świetna zabawa na orientację 1 Cytuj
ernorator Napisano Poniedziałek o 08:04 Napisano Poniedziałek o 08:04 E, fajne 19525 wszystkich i 102 w koło komina. Cytuj
Joker86 Napisano Środa o 11:24 Autor Napisano Środa o 11:24 Dzięki temat ogarnięty , mam swoje kwadraty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi