NerfMe Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Faktycznie 69 mm to bardzo mało. Te moje widełki w miejsce gdzie błotnik już zatrzymuje się w górnej części mają około 11 cm w Treku, natomiast w Giancie niecałe 10 cm. Przy czym ten plastik jest dość plastyczny. Ciekawe. Cytuj
KSikorski Napisano 26 Stycznia Napisano 26 Stycznia W dniu 20.01.2025 o 12:08, _iksce_ napisał: Dzięki! Ten przód wygląda na warty spróbowania. Czy mógłbyś zrobić foto jak układa się w poprzeczce widelca? Producenci zawsze piszą na jaki rozmiar koła i szerokość opony błotmnik pasuje a jeszcze nigdzie nie znalazłem po prostu wymiaru szerokości (nie mówiąc już o jakims szkicu przekroju). On jest w ogóle tyłem do przodu ze względu na konstrukcje amora, no nie? Tu komplet zdjęć: https://photos.app.goo.gl/8aeZnNi7MaUijuFw7 Przód jest założony "normalnie", jedynie wywierciłem dodatkowe otwory pod podkowę a`la manitou. 1 Cytuj
_iksce_ Napisano 26 Stycznia Autor Napisano 26 Stycznia Dzieki wielkie. Mega! Nie wytrzymałem i u mnie stanęło na: Przod to wlasnie SKS Mudrocker. Ma osłony lag od strony ramy i wchodzi na styk. Jest tez szerszy niz RRP na koncach. Poza tym bardzo przyzwoita sztywność. Trzeba było roche naciąć na kołnierz u góry goleni żeby lepiej spasował. Tył to RRP Proguard oraz XLC mini mg-c42 przodem do góry, mocowany do dolnego widelca i przyciety spodem by nie wystawal spod suportu. Te dwa to pelna ochrona ramy od sztycy po korbe. Ten patent z XLC osloniłby Ci właśnie ten brakujący kawałek od bidonu w dół @KSikorski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi