_iksce_ Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) Cześć Szukam długiego blitnika na tył do ramy Cannodale Scalpel HT 4. Najlepiej taki który schodzi aż do korby. Nie chce montowanych na sztyce tylko do ramy. Kupiłem RRP na trytki i pasuje tak bez szału. Glownie dlatego, że jest dość szeroki a mostek w tylnym widelcu jest nieco węższy niż blotnik. No chyba że trzeba mocować na siłę... Pytania: 1. Czy ktoś ma dłuższy blotnik i moze pochwalić się zdjęciem oraz powiedzieć jaki to model? 2. Może ktoś ma ten sam i wie, że trzeba go poprostu zamontować na silę? Mogę prosić zdjęcia? To bliźniaczy post do tego też o blotniku tylko na przód. Dzięki za góry Edytowane 4 godziny temu przez _iksce_ Literowka Cytuj
KSikorski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Polecam zestaw SKS Mudrocker. Mam, używam, działa wystarczająco, montaż łatwy. 1 Cytuj
_iksce_ Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) A masz go moze na HT, a może nawet na Cannondale? @KSikorski Edytowane 3 godziny temu przez _iksce_ Dbl Cytuj
eloo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu sks veloflexx 29" ale sprzedają chyba tylko w kompletach 1 Cytuj
_iksce_ Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Kurde wychodzi ze nie napisalem wystarczająco dużo w pytaniu i sam nie wiem co chce... Te z pałąkami stabilizującymi odpadają. Szukam czegoś pod wygląd XC bardziej niż citybike. Poprostu trudno mi uwierzyć ze nie ma estetyczbych błotników w estetyce XC tylko albo dzielone na 2 (te łamane na 2 krzywizny też wyglądają jak dorabiane) albo pod siodlo jak chorągiew i nie chronia ramy albo z pałąkami jak w Ukrainie (taki stary rower byl) Aaaale... i tak wielkie dzięki ze podesłałeś propozycję! Cytuj
KSikorski Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, _iksce_ napisał: A masz go moze na HT, a może nawet na Cannondale? @KSikorski W zależności od okazji, marin rift zone carbon (full) lub rockrider race 700 (ht). Cytuj
_iksce_ Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, KSikorski napisał: W zależności od okazji, marin rift zone carbon (full) lub rockrider race 700 (ht). Przod i tyl? W wolnej chwili bądź uprzejmy podrzucić foto jak to leży na Rockriderze i jak się układa w wąskich miejscach. Serdeczne dzięki Cytuj
_iksce_ Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu Znalazłem w miedzyczasie coś co mnie przekonuje: Mucky Nutz. Tylny w chorej cenie ale YT pokazuje, że można założyć przod na tyl i.... chroni ramę jeszcze niżej oraz jest tańszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi