_iksce_ Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć Poszukuję dłuższego blotnika jak w temacie. Rockshox oferuje wersję mini. Tej nie chcę bo za krotka. Mostek nie ma otworów montażowych i nie przewiduje wiercenia. Kupiłem RRP w wersji standard, na trytki (dłuższego nie moglem znaleźć) ale bardzo słabo pasuje wg mnie. Pytania: 1.Czy ktoś ma zamocowane, dziala i może podesłać jak ma zrobione? 2.Czy znacie inne które pasują do tego konkretnie widelca? Dzięki za gory Cytuj
itr Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu MTB TOPEAK DeFender XC1 Na zimę i błoto, i poderwane kamienie. Wada - nie da się montować- zdejmować klik klik .... 1 Cytuj
_iksce_ Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) Jakby się komuś przydało to ciągnę temat błotników do Cannodale 4 ht w tym poście 11 minut temu, itr napisał: MTB TOPEAK DeFender XC1 Na zimę i błoto, i poderwane kamienie. Wada - nie da się montować- zdejmować klik klik .... Dzięki. Patrzyłem na te jako alternatywa. Ciężko podejrzewać ze nie pasują. Obawiałem sie przerwy pod główka ramy ze będzie lecieć tam dziadostwo. Wygląd to kwestia gustu. Dla mnie niestety bardzo brzydki co nie motywuje do zakupu. Edytowane 4 godziny temu przez _iksce_ Literowka Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 godzinę temu Mod Team Napisano 1 godzinę temu Przy średnim kole używałem SKS Shockboard - montowany na rozporowy plastik do sterówki, i zdejmowany przez zwolnienie zaczepu. 1 Cytuj
Enadxx Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu https://www.decathlon.pl/p/zestaw-blotnikow-rowerowych-mtb-sks-shockblade-x-blade-27-5-29/_/R-p-X8538858 1 Cytuj
_iksce_ Napisano 13 minut temu Autor Napisano 13 minut temu (edytowane) Chyba wreszcie znalazłem alternatywę dla RRP a i wygladaja przyzwoicie. Zobaczymy czy nie będą pasować lepiej niz RRP. Przynajmniej przod. Tył jest niestety niedorzecznie drogi. Przy okazji na YT chlop zamontowal przod do tyłu co jest i tańsze i chroni rame po sama korbę. Edytowane 12 minut temu przez _iksce_ Del Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi