KNKS Napisano wczoraj o 12:57 Napisano wczoraj o 12:57 (edytowane) Szukam szybkich opon do XC na warunki mieszane. czegoś na poziomie, powiedzmy, Rekon Race Evo, Skorpion XC RC itp. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z oponą Specialized S-Works Fast Trak 2Blis ? Pacjent to Spark RC. Obręcze 30mm, czyli celujemy w szerokość 2,35. Edytowane wczoraj o 13:03 przez KNKS Cytuj
TheJW Napisano wczoraj o 14:01 Napisano wczoraj o 14:01 (edytowane) Doświadczenia nie mam, ale rozpytując po znajomych słyszałem o nich sporo dobrego i byłem nawet bliski zakupu. Bieżnik wygląda obiecująco, chociaż osobiście nie jestem zwolennikiem prostopadle ustawionych, prostokątnych bocznych klocków. Zniechęciła mnie cena i to, że miałem na stanie jeszcze kilka opon CST, w tym Cambera, którego również chciałem wypróbować...i tak już został. Edytowane wczoraj o 14:03 przez TheJW 1 Cytuj
KSikorski Napisano wczoraj o 14:07 Napisano wczoraj o 14:07 Mam w jednym komplecie fast trak grid T7 na przodzie. Póki nie ma mokrych liści to jest spoko. Na mokrych liściach zero kontroli. Bieżnik i mieszanka w części przyczepnej ta sama, więc może się ta wiedza przyda. 1 Cytuj
dfq Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Mamy wersje 2.35 2 bliss. Świetne, szybkie opony zwłaszcza na suche warunki . Mam tez w drugich kołach Skorpiony XC 2.2 na mleku. Uważam że spece są lepsze. 1 Cytuj
seba8121 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @dfq dałbyś radę zmierzyć rzeczywistą szerokość Speców i Pirelek ? Cytuj
dfq Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Pirelki 58.7mm, Fast traki 59.2. W Pirelkach szybko wyciera się środkowy pas bieżnika - miękka mieszanka 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi