Tomson333R Napisano 7 Stycznia Napisano 7 Stycznia (edytowane) Dzień dobry, szukam roweru crossowego do kwoty mniej więcej 4500zl widziałem unibike zethosa co w porównaniu do niego polecacie? Trasa 70% asfalt 30% las Wzrost 190 cm waga 105kg Edytowane 7 Stycznia przez Tomson333R Cytuj
Mihau_ Napisano 8 Stycznia Napisano 8 Stycznia Cytat widziałem unibike zethosa co w porównaniu do niego polecacie? Porównywalnego do niego? Nic, w tym budżecie można mieć coś lepszego, na powietrznym widelcu. Zacząłbym od Giant roam 1 lub 0, jest też polygon heist x7 - jako jeden z nielicznych crossów ma sztywne osie, Możesz też zerknąć na decathlonowe riverside 920 - są w dwóch wersjach napędu. E: widzę że na stronie deca jest kilka rowerów po zwrotach, jeśli jest coś w twoim rozmiarze to bym się poważnie zastanowił https://www.decathlon.pl/search?Ntt=Trekkingowy+riverside+920 Cytuj
smw44199 Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia Ja ma być Giant Roam 1 2024 to mogę polecić, ale fabryczne koła (24 szprychy) na taką wagę rowerzysty z marszu do wywalenia. Mam nieco mniejszą i wytrzymały do pierwszego centrowania 800km (pęknięte szprychy), potem 300 i 200km. Zmieniłem na dt swiss. Cytuj
Mihau_ Napisano 10 Stycznia Napisano 10 Stycznia Ilość szprych nie jest wyznacznikiem wytrzymałości koła. Cytuj
smw44199 Napisano 10 Stycznia Napisano 10 Stycznia Pewnie masz rację, ale fabryczne kola nie wytrzymują takiej wagi, a jakie inne koła kolega by musiał kupić to już inna sprawa. Cytuj
Dzonzi Napisano Piątek o 13:47 Napisano Piątek o 13:47 Dobry ten heist x7 będzie? Widzę, że teraz jest w cenie 3999 zł Cytuj
keltu Napisano Piątek o 18:30 Napisano Piątek o 18:30 Pewnie bierz tego Heista, crossy z taperem i na sztywnych ośkach to rzadkość bardzo fajny, kompletny rower. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi