Sylii Napisano 7 Stycznia Napisano 7 Stycznia Witam. Szukam roweru najlepiej miejskiego, krossowego lub trekkingowego dla wagi 115 kg na wypady do sklepu, lasu itp. coś około 15km. cena do 2.5k tylko damka Drugi dzień szukam i przerosło mnie to całkowicie wszystko co widzę (o ile w ogóle jest uwzględnione) to max 100 - waga roweru Cytuj
Robi68 Napisano 7 Stycznia Napisano 7 Stycznia Marin Stinson ST. Komfort i wygoda i do miasta i do lasu. 1 Cytuj
yapabaka Napisano 7 Stycznia Napisano 7 Stycznia Też rozważyłbym któryś z rowerów od Marina - damską ramę mogą mieć jeszcze Larkspur i Kentfield. Ten producent nie stosuje ograniczeń jeśli chodzi o wagę użytkownika. Cytuj
Sylii Napisano 8 Stycznia Autor Napisano 8 Stycznia Dziękuję za liczne odpowiedzi już się bałam że tylko mi cyrkowe pozostały Chyba pójdę w MARIN - KENTFIELD Jeszcze się dopytam co sądzicie o Tabou Flow 3.0 W 2024 i Romet Orkan 5 D 2024? Zostały mi polecone przez sklep ale średnio jakoś mi podeszły. Cytuj
Robi68 Napisano 9 Stycznia Napisano 9 Stycznia (edytowane) To jak Ci nie podeszły to odpuść sobie. Rower trzeba lubić, żeby się chciało na nim jeździć. W rower i odpowiedni rozmiar trzeba się wpasować. Najlepiej jakbyś miała możliwość wypróbowania i porównania. Kentfield będzie bardziej turystyczny, na dojazdy do pracy, na dłuższe wyprawy się nadaje też. Zachęca do szybszej jazdy. Stinson z kolei wygodniejszy na miasto. Idealny na szwendanie i zwiedzanie po okolicy, a pojadę sobie tu, potem tam. Komfortowy, lekki cruiser, dzięki grubym oponom dobrze amortyzuje i chodniki i korzenie w lesie. Zadziwiająco lekko chodzi, jeżeli nie chcesz rozwijać większych prędkości. Oba rowery są nieszablonowe. Jak się przejedziesz to poczujesz który jest dla Ciebie. Jest sporo filmów na YT o Marinie i mocna grupa na FB Ale żadne filmy i czytanie, nie zastąpią osobistej przymiarki. Tego trzeba spróbować koniecznie. Edytowane 9 Stycznia przez Robi68 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi