kazafaza Napisano Poniedziałek o 20:26 Napisano Poniedziałek o 20:26 Servuss, Wietrzę szafę - nowe choć niekoniecznie najnowsze ubrania, kilka przymierzonych lub ubranych na jeden wypad, kilka mocniej cioranych też zapewne wpadnie. Ceny zawierają wysyłkę Inpostem. Bluza Bontrager RC Thermal, X-Large, czerwona, długi rękaw. Nówka metka, 140zł. Softshell Shimano Windproof, XX-Large, czarny z niebieskimi wstawkami, długi rękaw. Użyta dwa-trzy razy, stan bdb, 160zł. Softshell Santini Reef Rain Jacket SS, XX-Large, czarna z niebieskimi wstawkami, krótki rękaw. Użyta raz, niecałą setkę kilo. Porównywana do Castelli Gabba. 200zł. Koszulka Santini Maglia Rosa, 1 rok - DLA DZIDZI! Telefon wyciągnął plamy mocniej niż w realu, jak sądzę małe rączki ufajdane czekoladą zostawiły ślad. Moje nie nosiły, może Twoje będzie. 120zł. Koszulka Pearl Izumi Canyon, Large, czarna z szaro-białym maziajem, krótki rękaw. Nówka metka, 80zł. Spodnie przeciwdeszczowe Endura Superlite Pant, XX-Large, czarne. Nówka metka, 200zł. Skarpety Fox 6" Trail Sock X-Large, czerowno-bordowe. Nówka metka, 40zł. Skarpety Bontrager Race Wool 7", X-Large, czarno-szare. 40zł. Plecak Ergon BX-3, Large. Używany w stanie bdb, pokrowiec obecny. 220zł. Plecak Ergon BE-1 Enduro, Large. Nówka z metką - nietrafiony zakup, spóźniłem się z odsyłką. Protektor i paski obecne. 360zł Pampers Altura X-Large, czarny. Nie moja bajka, próbowałem ale nie lubię. Do wielkanocy daleko więc jajkiem nie śmierdzi. Gratis z jednym z wyżej wymienionych fantów. Nogawki DeMarchi czarne, X-Large. Używane, guma trzyma średnio, gratis z którymkolwiek ciuchem. Nogawki Santini niebieskie, X-Large. Używane, guma trzyma średnio, też gratis plus. Gratisy do wyboru, jeden na sztukę - kupisz trzy rzeczy możesz zawijać wszystko:
Rekomendowane odpowiedzi