anbru Napisano Poniedziałek o 08:39 Napisano Poniedziałek o 08:39 Ja mimo wszystko polecam Canyona. Stosunek jakość/osprzęt/cena jest bardzo dobry. Jeżeli mieszkasz w mieście lub w okolicy w którym jest centrum serwisowe marki to nie ma absolutnie żadnego problemu z naprawami, przeglądami czy reklamacjami. Przećwiczyłem to na sobie, a również byłem sceptycznie nastawiony. Serwis bardzo profesjonalny. Jeździłem do nich z różnymi pierdołami, nawet na regulację przerzutki i przykręcenie pedałów, bo nie miałem akurat smaru do montażu 😄. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Bardzo często mają fajne promocje. Cytuj
Wojcio Napisano Poniedziałek o 08:55 Napisano Poniedziałek o 08:55 Mamy 2 Canyony i mogę polecić pod warunkiem trafienia na promocję - promocje w tej firmie są regularne i wtedy (jak jest jakieś -15%) cena jest super. A jak ktoś niecierpliwy tak jak ja, to kupi według cennika i po miesiącu pluje sobie w brodę, że mógł wydać kilka tysięcy mniej albo kupić lepszy model. Cytuj
NerfMe Napisano Poniedziałek o 09:19 Napisano Poniedziałek o 09:19 W cenie do 12 tys. na ten moment ja nie widzę nic ciekawego. 11500 tys za aluminiowego fulla ważącego 14.6 kg to słaba oferta. Carbonowe fulle (te cięższe) zaczynają się od ponad 14 tys. Canyon stał się jak inny producenci, by się opłacało trzeba czekać na promocję. Różnica taka, że promocje na ich rowery może zrobić tylko producent Cytuj
sky87 Napisano Poniedziałek o 09:20 Napisano Poniedziałek o 09:20 Też mam dwa Canyony, oba kupione na promocji. Warto poczekać i nie napalać się, wtedy ceny są spoko. W listopadzie kupiłem strive taniej o 6500zł niż teraz jest. Nie namawiam, ale jak coś mam kod rabatowy 5%, mogę udostępnić Cytuj
Enadxx Napisano Poniedziałek o 09:39 Napisano Poniedziałek o 09:39 @sky87 Cytat ale jak coś mam kod rabatowy 5%, mogę udostępnić 5% to jest odpowiednik minus 500zł za polecenie, które funkcjonowało? Czy to jest coś innego i można obie opcje połaczyć? Cytuj
anbru Napisano Poniedziałek o 10:39 Napisano Poniedziałek o 10:39 Godzinę temu, NerfMe napisał: W cenie do 12 tys. na ten moment ja nie widzę nic ciekawego. 11500 tys za aluminiowego fulla ważącego 14.6 kg to słaba oferta. Carbonowe fulle (te cięższe) zaczynają się od ponad 14 tys. Canyon stał się jak inny producenci, by się opłacało trzeba czekać na promocję. Różnica taka, że promocje na ich rowery może zrobić tylko producent Uwierz, że naprawdę warto być cierpliwym i czekać 1,2 może 3 miesiące z przygotowaną gotówką. Ja już prawie kupiłem Scott'a Spark'a, ale ktoś mnie nakierował na Canyona i kupiłem Neurona za 15 tys., a Scott cena wyjściowa 22 tys. po rabacie 18 tys. Canyon carbon, pełna grupa XT, koła DT Swiss carbon, Fox 34. Cytuj
sky87 Napisano Poniedziałek o 13:49 Napisano Poniedziałek o 13:49 4 godziny temu, Enadxx napisał: @sky87 5% to jest odpowiednik minus 500zł za polecenie, które funkcjonowało? Czy to jest coś innego i można obie opcje połaczyć? Nie wiem czy to się łączy. Ja skorzystałem z 5% bo było korzystniej przy kwocie 15500. Cytuj
NerfMe Napisano Poniedziałek o 14:06 Napisano Poniedziałek o 14:06 3 godziny temu, anbru napisał: Uwierz, że naprawdę warto być cierpliwym i czekać 1,2 może 3 miesiące z przygotowaną gotówką. Ja już prawie kupiłem Scott'a Spark'a, ale ktoś mnie nakierował na Canyona i kupiłem Neurona za 15 tys., a Scott cena wyjściowa 22 tys. po rabacie 18 tys. Canyon carbon, pełna grupa XT, koła DT Swiss carbon, Fox 34. Przecież właśnie to napisałem. Cieszę się, że Tobie się udało kupić taki rower w takiej cenie, natomiast obecnie nie mają jakiejś miażdżącej oferty w stosunku do innych producentów. Jak będą mieli taką promocję to myślę, że wtedy warto autorowi tematu ją podsunąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi