Snakepelk Napisano Niedziela o 01:38 Napisano Niedziela o 01:38 Witam. Ponieważ mamy sezon wyprzedaży rowerów, myślałem o zakupie bardziej zaawansowanego roweru w dziedzinie DH, ale bez wysokiego budżetu, i znalazłem te dwa używane rowery, a ponieważ nie jestem profesjonalistą, uważam że najlepszym pomysłem jest zapytać was, co sądzicie o tych rowerach?, czy są warte swojej ceny? Dziękuję z góry. Giant Glory 2008 : 2700zl Rama: Giant Glory 2008 M Damper: Fox Van RC Amortyzacja: Rock Shox Totem Przednie koło: Dartmoor Revolt Tylnie koło: Sunringle Inferno 29 z piasta Formuła Korby: Shimano Zee przerzutka: Sram GX DH7S z kaseta GX DH Siodełko: Fizik Hamulec tylny: Shimano MT 501 Hamulec przedni: Shimano MT 315 LUB Scott gambler 10 (2011): 2700zl Rama: Scott Gambler 10 DH (2011) Amortyzacja: Rock Shox Domain 302 Damper: Fox Van R Przednie koło: Scott Tylnie koło: Scott Korby: Sram X7 przerzutka: Sram X7 Siodełko: Merida Hamulec tylny: Shimano Deore Hamulec przedni: Shimano Deore Kierownica: Syncros Mostek: Truvativ Napinacz: Reverse Gripy: Sram Cytuj
Snakepelk Napisano Niedziela o 02:49 Autor Napisano Niedziela o 02:49 Zapomniałem dodać następujące informacje; Waga : 70kg Wzrost: 1.70m Cytuj
Galvatron Napisano Niedziela o 23:22 Napisano Niedziela o 23:22 Celuj wyłącznie w rowery, które możesz osobiście obejrzeć, szczególnie w poszukiwaniu pęknięć i śladów spawania ramy (np. rysy w okolicach spawów, nieoryginalne malowanie części lub całości ramy). Zamiast specyfikacji daj linki do ofert, bo ze zdjęć można wywnioskować o wiele więcej niż z samych specyfikacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi