Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 12:22 Mod Team Napisano Niedziela o 12:22 @TheJW Sram i jaja - co to za forum...🤔 @itr Autor nic nie napisał o założonym łańcuchu, choć jak już wsiadał na rower, to przynajmniej w teorii łańcuch powinien być... Cytuj
TheJW Napisano Niedziela o 12:58 Napisano Niedziela o 12:58 A od kiedy korba obraca się samoistnie z założonym łańcuchem? 🤔 Nawet na magicznym suporcie Ceramic Speed korba z założonym łańcuchem (na całym napędzie) nie obróci się i nie opadnie samoistnie. Odlatujecie panowie już całkiem, odlatujecie... 😁 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 13:12 Mod Team Napisano Niedziela o 13:12 Ja cały czas twierdzę, że łańcucha nadal nie ma - tylko zastanawiające jest, dlaczego autor wsiadł na rower bez łańcucha, i dziwi się, że mu opada... korba To @itr już chyba uwierzył, że tam jest łańcuch 1 2 Cytuj
itr Napisano Niedziela o 14:30 Napisano Niedziela o 14:30 (edytowane) Była notka o noszeniu roweru na piętro i wsiadaniu , także tam Edytowane Niedziela o 14:33 przez itr Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano Niedziela o 14:49 Mod Team Napisano Niedziela o 14:49 Może kolega na razie jeździ na sucho ? Wróć - tzn. próbuje, bo przeszkodą jest opadająca korba, i za cholerę nie można zacząć... Cytuj
Artwro Napisano Niedziela o 15:08 Napisano Niedziela o 15:08 Popatrzcie jak można pewnym pytaniem sprowokować do dyskusji,zaraz skakanie do gardeł itd...,pytanie dla jednego idiotyczne,dla innego powód do magisterki itd....Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg dywagacji pod tytułem:lewa korba opada. Cytuj
bombka Napisano Niedziela o 19:43 Napisano Niedziela o 19:43 MI tam cały czas opada prawa korba, ale w życiu bym nie pomyślał że to ma wpływ na jazdę, bo rozumiem że autor jakiś odczuwa ? Cytuj
marvelo Napisano Niedziela o 20:09 Napisano Niedziela o 20:09 4 godziny temu, Artwro napisał: Popatrzcie jak można pewnym pytaniem sprowokować do dyskusji,zaraz skakanie do gardeł itd...,pytanie dla jednego idiotyczne,dla innego powód do magisterki itd....Z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg dywagacji pod tytułem:lewa korba opada. Tu inny przykład jak hieny tylko czekają, by zacząć się nad kimś pastwić, a nawet nie zadają sobie trudu dokładnego przeczytania i zrozumienia pytania. Kiedyś założyłem taki temat o tym, jak dyskutować bez rzucania się wzajemnie do gardeł. Polecam wszystkim zapalczywym. Cytuj
Robi68 Napisano Niedziela o 21:46 Napisano Niedziela o 21:46 Nie no, to trzeba wyrównać koniecznie. Nie może tak być. Na początek czujnik kadencji założyć, potem miernik mocy, a jak nie pomoże to może pedałami jakoś... Cytuj
Dokumosa Napisano Poniedziałek o 11:06 Napisano Poniedziałek o 11:06 Może autor kręcisz z kadencją 5000 rpm to wtedy faktycznie, szybciej łożyska suportu padną Jeszcze zasieję ziarno niepokoju zobacz co się dzieje z kołami jak rower podniesiesz - czy też czasami nie przekręcają się wentylem w dół. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi