radeon27 Napisano Piątek o 13:40 Napisano Piątek o 13:40 Cześć, czy jesteście w stanie polecić jakieś buty do pedalow shimano spd pd eh500? do jazdy używam romet aspre 1, a w okresie letnim pokonuje ok 30-40km dziennie, w weekendy dłuższe dystanse byłbym wdzięczny za jakiekolwiek propozycje dzieki! Cytuj
TheJW Napisano Piątek o 13:55 Napisano Piątek o 13:55 Ale do której strony tych pedałów mają być buty? 1 Cytuj
radeon27 Napisano Piątek o 13:57 Autor Napisano Piątek o 13:57 oczywiście pytam o stronę spd przepraszam że niedoprecyzowalem Cytuj
seba8121 Napisano Piątek o 13:58 Napisano Piątek o 13:58 Musisz szukać butów z mocowaniem pod bloki MTB. Możesz wybrać coś wygodniejszego i pozwalającego na w miarę sprawne chodzenie typu Shimano SH-MT... lub coś z klasycznych butów MTB. 1 Cytuj
radeon27 Napisano Piątek o 14:18 Autor Napisano Piątek o 14:18 dzięki za odpowiedź czy przykładowo SHIMANO MTB SH-XC300, będzie to wybór godny polecenia? sugeruję się dosyć dużą ilością opinii dotyczącą tego buta Cytuj
Greg1 Napisano Piątek o 19:24 Napisano Piątek o 19:24 Każde buty, które Ci się podobają będą dobre. Ja mam jakieś stare, ponad 10-letnie no-name i są super wygodne. Miesiąc czy dwa temu kupiłem sobie nowe, Specialized Recon i nie są takie wygodne jak stare bo bloków nie da się przesunąć bardziej do przodu, na linię pod poduszką dużego palca jak na zdjęciu z neta poniżej: Tak więc wybierz te, które Ci się podobają, jak masz możliwość to idź do sklepu i poprzymierzaj, jak nie to zamawiaj przez internet, przymierzaj i odsyłaj jak nie pasują. Zawsze sprawdzaj czy bloki da się ustawić na linii poduszki dużego palca 1 Cytuj
Rafał87 Napisano Piątek o 20:00 Napisano Piątek o 20:00 Pytanie jakich butów szukasz, xc300 to buty typowo sportowe, sztywne, nienadające się do chodzenia. Jeśli takich szukasz to będą spoko, coś bardziej rekreacyjnego to np shimano MT7. 1 Cytuj
radeon27 Napisano Sobota o 10:07 Autor Napisano Sobota o 10:07 dzięki bardzo za pomoc w temacie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi