spidelli Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Broyx - widzę, że łyżwy też robią... 1 minutę temu, dfq napisał: HRM Fan Niegłupie ale ponieważ wiatrak kosztował ok 300 zł to się zawahałem Cytuj
dfq Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) No spoko, będzie pasował, moc też wystarczająca. Ja mam stojący 55W. Co do łyżew to jednak bym sie nie zdecydował. Widziałem test tych tanich łyżew z Deca łyżwiarki trenującej łyżwiarstwo figurowe. Na tych tanich wyglądała jak początkująca (but nie trzyma nogi, łatwo o kontuzję kostki). To się tylko nadaje do odpychania i spokojnej jazdy na wprost 🤣 Edytowane 17 godzin temu przez dfq Cytuj
pecio Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu @spidellibyła mowa w wywiadzie o zakupie RTG i , że nie wypaliło . @dfq koncepcja tego dmuchacza Wahoo jest genialna ale wykonanie to totalne dno. Za każdym razem jak go uruchamiam to ten smród najtańszego plastikowego gówna a'la badziewna chińska wiertarka za 19,99 walący po facjacie odbiera ochotę na bycie chłodzonym tym czymś. W dodatku w akompaniamencie buczenia zarzynanego wieprza. Próba przeróbki nie wchodzi w rachubę bo nie ma tam miejsca aby upchac dodatkową elektronikę . Myślałem nad dodatkową puszką doczepioną , ale wizja tego na razie mnie z względów estetycznych nie przekonuje.A tak to wygląda w środku.Jakby kogoś interesowało. 1 Cytuj
dfq Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu @pecio Te wiatraki na tym HRM fanie też buczą na niskich obrotach, tylko ja jeżdżę na słuchawkach z ANC i muzyką nic nie słyszę. No ale nie walą żadnym plastikiem 🤣 1 Cytuj
spidelli Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Cóż, ten mój Broyx po prostu głośny jest i tyle; chociaż chyba tej wielkości sprzęt generalnie hałasuje. A stałem przed półką w markecie budowlanym, na której na szczęście nie było wyboru (chyba późna jesień była). Wtedy doznałem olśnienia, wyjąłem telefon, odpaliłem apkę Deca, znalazłem Broyksa, przestawiłem auto 500 m dalej pod Deca i nabyłem swoje śmigło. Jak na te cirka 300 zł to zadowolony jestem. Teraz, dfq napisał: nie walą żadnym plastikiem Wystarczy, że nie daj Boże, okno uchylę... 9/10 przypadków zaczyna walić jak się na siodełku umoszczę... Dwóch śmierdzieli zostało w okolicy i skutecznie utrudniają życie reszcie. 2 Cytuj
pecio Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu W lecie rozkręcę dziada i wypalę w słonku przez parę dni. A z buczeniem też zrobię tylko na razie nie mam konceptu gdzie to upakować. 2 Cytuj
dfq Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu @spidelli Te 70w no to musi nieźle śmigiełko zapitalać. Mój (kupiony lata przed epoką trenażera) akurat sam w sobie jest cichy - czasem w lecie w upały go puszczam - taki przyjemny, lekki szum. Na trenażerze jak jadę spokojnie ustawiam na max 50%, jak na próg - 70%. Przy czym te maxy to osiąga po wejściu w czerwoną strefę HR. 2 Cytuj
pecio Napisano 14 godzin temu Autor Napisano 14 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, spidelli napisał: Kupiłem wreszcie te czujniki ale zdecydowałem się na... Wahoo.. @spidelli zamiast iść naprzód z postępem to Ty w trupa inwestujesz? Za chwilę Bryton wykupi zadłużone Wahoo ....😉 A tak to byś podwaliny zakładał pod świetlany ekosystem ..........i miałbyś o czym pisać na forum....a ja bym rozwiązywał problemy 🤣 Edytowane 14 godzin temu przez pecio 2 Cytuj
spidelli Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Podwaliny to ja mam, of kilku lat - konto na GC i kilka zapisanych aktywności z FR 45, który po tygodniu od zakupu zmienił się w przycisk do papieru... Takich rzeczy się nie zapomina 🤣 Cytuj
pecio Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Dobra...... woda do wanny nalana. Dziś robię prawadziwy triathon - 80 km chomika , 4 km pływanie w wannie ........🤣 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi