pecio Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu (edytowane) Ja też od paru dni na pół gwizdka tylko po 40 km i raczej spokojnie bo złapałem "zastrzała" łydy prawej. A z tym Fulgazem to nie wiedziałem. Mam nadzieję , że wdrożą "protokoły " łączności z tej platformy i wiele innych dobrych rzeczy . I dadzą możliwość dezaktywacji "autonomicznego heblowania" . Z| tymi ewencikami to tez dają po pupie ..... strasznie późno . Akurat wtedy kiedy ja kładę się spać 😁 Zamiast z rana też coś puścić jak człowiek jeszcze trzeźwy 🤣. A do pieca to najlepiej od lutego. Teraz to tak na "przeszczekanie" .😉 Edytowane 18 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
dfq Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Zapowiadają że przejmą wszystko co najlepsze z Fullgaz. Miejmy nadzieję że te protokoły też. Podpisali też partnerstwo z Ironmanem. Hehe, to "autonomiczne heblowanie" spowodowało że Dunka mnie nie doszła na ostatnich 5km - strome zjazdy i automatyczne dohamowania na ostrych zakrętach a potem 600W w pedały 🤣 No dla mnie też za późne te eventy. Wczoraj skończyłem jazdę o 19.30, nałożyło się jeszcze kilkudniowe zmęczenie i długo nie mogłem usnąć 🙃 Od połowy lutego ostra jazda 💪 Edytowane 6 godzin temu przez dfq 2 Cytuj
spidelli Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Najgorszy koszmar to avatar z cyc..mi... 2 Cytuj
dfq Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) który leci jeszcze 5W/kg 🤣, ale ja tam lubię takie urozmaicone widoki, fajnie że dziewczyny też jeżdżą 😀 Edytowane 6 godzin temu przez dfq 2 Cytuj
spidelli Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu No jeździć mogą ale żeby zaraz wyprzedzać? 😎 2 Cytuj
pecio Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, spidelli napisał: Najgorszy koszmar to avatar z cyc..mi... Jakby w Rouvy przyłożyli się do avatarów to mogą mnie wyprzedzać 🤣 Zawsze lepiej jedzie się w cieniu.........🤣 2 Cytuj
spidelli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @pecio Twoja to dobra do gonienia, a tu masz do ucieczki: 2 Cytuj
dfq Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Eeeeee, to chyba mogłem poczekać na tą Dunkę 🤣 2 Cytuj
pecio Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Co Wy chcecie żeby mi druga łyda padła 😧😵 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi