Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ja też od paru dni na pół  gwizdka  tylko po 40 km i raczej spokojnie bo  złapałem "zastrzała" łydy prawej. 

A z tym  Fulgazem  to nie wiedziałem.  Mam nadzieję  , że wdrożą  "protokoły " łączności z tej platformy i wiele innych dobrych  rzeczy .   I  dadzą możliwość dezaktywacji   "autonomicznego heblowania" .  

Z| tymi  ewencikami  to tez dają po pupie ..... strasznie późno . Akurat wtedy kiedy ja kładę się spać 😁 Zamiast z rana też coś puścić  jak człowiek jeszcze trzeźwy 

🤣.   A do pieca   to najlepiej od lutego. Teraz to tak na "przeszczekanie" .😉

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Zapowiadają że przejmą wszystko co najlepsze z Fullgaz. Miejmy nadzieję że te protokoły też. Podpisali też partnerstwo z Ironmanem.

Hehe,  to "autonomiczne heblowanie" spowodowało że Dunka mnie nie doszła na ostatnich 5km - strome zjazdy i automatyczne dohamowania na ostrych zakrętach a potem 600W w pedały 🤣

No dla mnie też za późne te eventy. Wczoraj skończyłem jazdę o 19.30, nałożyło się jeszcze kilkudniowe zmęczenie i długo nie mogłem usnąć 🙃

Od połowy lutego ostra jazda 💪 

Edytowane przez dfq
  • +1 pomógł 2
Napisano (edytowane)

który leci jeszcze 5W/kg 🤣, ale ja tam lubię takie urozmaicone widoki, fajnie że dziewczyny też jeżdżą 😀

Edytowane przez dfq
  • +1 pomógł 2
Napisano
52 minuty temu, spidelli napisał:

Najgorszy koszmar to avatar z cyc..mi...

Jakby w Rouvy przyłożyli się do avatarów  to mogą  mnie wyprzedzać 🤣  Zawsze  lepiej  jedzie się w cieniu.........🤣

images.jpg

• Haha 2