pecio Napisano Poniedziałek o 11:48 Autor Napisano Poniedziałek o 11:48 @spidelli Paaaaanie.... kto dzisiaj na szosie śmiga 🤣 Wiadomo idź w szutrowco- wyprawowca. Na nim wszystko obskoczysz z uśmiechem na buźce. A do drugiego tematu...... taki stary i jeszcze życie nie nauczyło , że się żony nie słucha 🤣 3 Cytuj
spidelli Napisano Poniedziałek o 13:37 Napisano Poniedziałek o 13:37 @pecio Ja się nie słucham, no co Ty? Ja się po prostu boję 😎 3 Cytuj
pecio Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu Czas Waszmościowie rozpocząć wielką epopeję narodową pióra peciowicza . Dziś przedwcześnie wydany pierwszy tom pt ." Klamot Chomika ". Hehe.... to było w gratisie do tego........ 1 Cytuj
spidelli Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Ja tam kota widzę w tle.... Chwila nieuwagi i po chomiku 😎 Cytuj
pecio Napisano 9 godzin temu Autor Napisano 9 godzin temu (edytowane) Ta pierwsza fota to nie moja , zresztą chomika zjadłby kot , kota wrąbały by trzy moje futrzaki a na najstarszego salcesona to sobie sąsiad ostrzy zęby 🤣 ......... a sąsiada wrąbią robaki A teraz bardzo poważne pytanie do @dfq . Wszystko ładnie się łączy po ANT , Bluetooth , po kablu RJ45 przez dokupioną osobno przystawkę ale za "chiny" nie chce załapać po WiFi . Nie wiem czy nie będę musiał na routerze postawić jakiejś sieci prymitywnie zabezpieczonej . Edytowane 9 godzin temu przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu ...a robaki już do nabycia: A ja muszę sobie siodło w rowerze przesunąć, dawno na tym nie siedziałem i jakoś chyba za bardzo na szynach do tyłu, pół godziny bez pieluchomajtek i tyłek obolały... I chyba mi się czujnik kończy -- mam taki zespolony - kadencja się łączy z chomikiem i licznikiem, a prędkość - nie. Chciałem sobie kupić takie oddzielne czujniki, czujnik prędkości na piastę ale one są na przód - marny pożytek przy chomiku - chyba że ktoś zakładał na tył? Cytuj
spidelli Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 31 minut temu, pecio napisał: Nie wiem czy nie będę musiał na routerze postawić jakiejś sieci prymitywnie zabezpieczonej . No i dodałeś to zdanie i teraz wygląda, jakbym się śmiał z Twoich kłopotów a nie z robaków Cofam ikonkę 🤣 Cytuj
dfq Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) @pecio obadam jutro jak to u mnie z tymi połączeniami - od roku na stałe połącznie z Rouvy i nic nie tykam. Odpalam kompa i leci po Ant+ . Trenażer sam się kalibruje. @spidelli Ty to chyba jakiś Ironman 😲 . Na chomiku bez pieluchy. Ja z nią ledwie 2h wytrzymuję (czasami) 🤣 Co do czujnika nie pomogę. Mam jakiś czujnik kadencji na korbie i prędkości na kole ale koła nie mam (Climb)🤣, wszystko leci z trenażera. Jak masz magene to potrafią padać. Mnie kiedyś jeden padł całkowicie, no ale to jeden z kilku. Edytowane 8 godzin temu przez dfq Cytuj
pecio Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu (edytowane) @spidelli "współczesne !!! " czujniki prędkości jak najbardziej dasz na tylne koło na piastę . @dfg kolega @spidelli jest twardy jak diament , bez pampersa, bez kasku i na przegrychę w trakcie treningu rąbie wysokobiałkowe świerszcze solone .🤣 Ja zostanę przy słonych paluszkach .😁 Edytowane 8 godzin temu przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) Panowie, ja mam jeden rower 54, drugi 56, geometria nieco inna, ten większy wydaje mi się chyba wygodniejszy ale po skróceniu mostka. Jestem na granicy rozmiarów 54 i 56, rozmiarówka jest taka sama. Do chomika poszła 54-ka. W sezonie jednak tylko ok. 1/3 jazd było na tym rowerze, 2/3 na drugim. Siodełka mam identyczne ale na tym mniejszym rowerze jakoś szybko mnie tyłek rozbolał. No ale też miałem chwilę przerwy od roweru. Jazda bez pieluchy, żeby tą wrażliwą częścią dokonać pomiarów geometrycznych. Siodełko miałem dość mocno cofnięte ale przez to chyba za bardzo leżałem na kierownicy i na przodzie siodełka. Dziś poszło trochę do przodu, wstępnie wydaje się ok ale nie mam dzisiaj siły na jazdy, bo wczoraj mnie goniły jakieś dzikusy w Omanie Jak wszystko jakoś poustawiam, to na dłuższe jazdy pieluszka wleci, jednak outdoor aż tyle się nie siedzi w jednej pozycji, co na chomiku. Edytowane 8 godzin temu przez spidelli Cytuj
dfq Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) No tak to jest z chomikiem, nieco inaczej niz w realu. Ja mam rozmiar 57 (z barankiem) bo 56 nie produkowali a 55 za krótki na mnie . Oryginalny mostek tez "skróciłem" z 11cm o 2 i jest ok. Z siodełkami i pozycją trzeba eksperymentować do bólu 🤣 Edytowane 8 godzin temu przez dfq 1 Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Rozwiązałem problem z WIFI teraz trybi ładnie... 1 Cytuj
spidelli Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, dfq napisał: Z siodełkami i pozycją trzeba eksperymentować do bólu Dlatego na pieluchę przyjdzie czas 1 Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Jutro będę miał "rebusy " z dmuchadełkiem". Cytuj
dfq Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) aaaa, chodzi o te lampki - u mnie ta biała świeci na stałe , niebieska zazwyczaj mruga bo lecę po ANT+ @pecio Jaką masz wersję firmware ? U mnie : Kickr 5.4.29 , Climb : 1.0.4 Odometer : 6221 🙈 dmuchadełko jest cool 💪 Edytowane 7 godzin temu przez dfq Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, spidelli napisał: Dlatego na pieluchę przyjdzie czas Z reguły już po 70 ..... chyba ,że lubisz mieć mokro 🤣 1 minutę temu, dfq napisał: aaaa, chodzi o te lampki - u mnie ta biała świeci na stałe. Jak jest łączność to świecą na stałe. Jak nie to migają . Cytuj
chopmaz Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Jutro ma kurier do mnie zawitać z Wahoo Climb ;] 1 2 Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu @chopmaz lecisz ze zbrojeniami jak dziś Kim z pociskiem hipersonicznym 🤣 1 Cytuj
chopmaz Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, pecio napisał: lecisz ze zbrojeniami jak dziś Kim z pociskiem hipersonicznym 🤣 Daleko mi do najlepszych 2 godziny temu, pecio napisał: Edytowane 7 godzin temu przez chopmaz Cytuj
pecio Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu @chopmaz Na logikę , skoro kupujesz Climba to już masz Kickr. To ja jestem na razie" cieńki bolek" 😉 Chyba ,że otwierasz warsztat samochodowy i będziesz tym lewarkiem fury dźwigał 😁 2 Cytuj
dfq Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Godzinę temu, pecio napisał: Jak jest łączność to świecą na stałe. Jak nie to migają . No toś mnie Panie oświecił , programistę zawodowego z 35 letnim stażem 🤣 1 Cytuj
pecio Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu @dfq noooo Panie..... teraz się Pan objawiasz. To dekompilację Gxxxxn Cxxxxxt poproszę. 😉😁 i "wsadu" do "krawędzi 1040". Cytuj
chopmaz Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, pecio napisał: @chopmaz Na logikę , skoro kupujesz Climba to już masz Kickr. To ja jestem na razie" cieńki bolek" 😉 Chyba ,że otwierasz warsztat samochodowy i będziesz tym lewarkiem fury dźwigał 😁 Ale ten mój to sporo starszy i bardziej ubogi Core ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi