Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy aktywności z Rouvy wliczają się do wyzwań Garmina? Podłączyłem obie aplkacje (aktywności w jedną stronę czyli z Rouvy do Garmina) i nie wilcza. Jazdy ze Zwifta wliczało.

Napisano

"R"........ to czeski stan umysłu , albo  raczej czeski film  ( nie wiadomo o co w nim chodzi).  Po przeklikaniu się  przez  " czy  na pewno " pod różnymi postaciami   aby zrezygnować z subskrypcji  , po otrzymaniu potwierdzenia  o rezygnacji   nagle dostaję maila . A w nim  , że mój plan został przedłużony . W załączeniu faktura .................na zero ojro. Mam kolejny miesiąc gratis. 😁 I jak tu nie kochać bramburky w zestawie z Pilznerem.🤣

• Haha 2
Napisano

Ano pane ... chomik jest zakopany w zakopanym ale tak nie do końca okopany.  Z powodu mojej domniemanej perwersji  czyli zamiłowania  do  nieświeżego stanu skupienia chomika    należy się tylko cieszyć Panie @spidelli.  Z znanych oczywistych względów makroekonomicznych .😁

• Haha 1
Napisano

O zoofilię nie posądzam.  Są dwie opcje- jesteś posiadaczem  wysublimowanego podniebienia  i w takim wypadku delikatne , kruchutkie mięsko trafiło do gara. Druga opcja - zwyrodnialec , w tej alternatywnej rzeczywistości skatowałeś chomika młotkiem 😁

Tak czy siak mam złe wiadomości - demon chomika powróci aby  Ciebie prześladować. I to już niebawem.

Napisano

@pecio w cudowny sposób pomnożył moje dni na chomiku o kolejne 30 więc kręcę i tylko ładna pogoda mnie może od tego odwieść.

Jak se říká zpocenému starému chlápkovi, který sleze z kola pro křečky a těžce dýchá?

Napisano

W firmowej / domowej nomenklaturze takich " starych chlapków"  nazywają idiotami .😉 Bo kto to widział aby się pedalić na postoju .🤣

• Haha 1
Napisano (edytowane)

@spidelli  ja już drugi raz na tym "wózku"    jadę  i nic nie pobrali.  Podstawa  wypowiedzieć subskrypcję.  Wypowiadasz obecną  . Potem   wchodzisz znowu w temat miesięcznej  . Wklepujesz.  Potem po potwierdzeniu  i otrzymaniu faktury " 0"  znowu wypowiadasz. Do czasu wygaśnięcia robisz pedalstwo.

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

Ja miałem Duo - kod nie chciał przejść. Zmieniłem na pojedynczą i wszedł - stąd miałem ten zrzut ekranu, że 0. A potem mi pobrali 14,99. 

To nie są @pecio absolutnie pretensje do Ciebie, bo kod wszedł, to oni mają jakiś burdel, że potem jednak kasę pobrali - zamierzam coś do nich napisać w tej sprawie ale teraz dnia szkoda ;) 

rouvy2.png.06ca959daf73b18d3302799bdf292227.png

W dniu 12.04.2025 o 09:36, szajbna napisał:

to zemsta chomika 

Rozwiń  

albo za '68 ;) 

Edytowane przez spidelli
Napisano

@szajbna  nie przejmuj się , kolegę naszego  zwyrodnialca  😉 to i nawet na Onecie  już piętnują .   Mają się z te praktyki  dewiacyjne @spidelli zabrać komisarze ludowi  w ramach  chomiczego ładu .  Będzie prawdopodobnie na stałe  przytwierdzony do siodełka .

Screenshot_20250412_200731_Firefox[1].jpg

• Haha 1
Napisano

Zima przepracowana uczciwie, wyjazd był w sumie na Z2 bez spiny ale ostatnie 10km musiałem nadgonić bo miałem wrócić na konkretną godzinę. Same PRy na drodze, którą bardzo dużo jeżdżę i mam z 50 przejazdów.