TheJW Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 52 minuty temu, spidelli napisał: @szajbna A jak to zrobić? Dobra, siedzi: https://riders.rouvy.com/events/c1dc61e6-aafa-46a2-9272-83aaf68c32ce @pecio @szajbna @nctrns @TheJW i każdy, kto ma ochotę - 18:45 Paaaanie, z mojego trenażera to od dłuższego czasu jedynie pająki korzystają. 😁 Właśnie Gruzem byłem się wytaplać w błotku. 1 Cytuj
szajbna Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, spidelli napisał: Szybko 😎 Dobra niech będzie 😜 Proszę zmiany dawać next time dzięki za wypalanie paczkow ja zjadłem 9 wczoraj 😱 Cytuj
pecio Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowane) Dzięki za jazdę. Widzę ,że pod Grunwaldem stanął kwiat rycerstwa zachodniego . @szajba a ja wypalałem pół litra Martini wychlanego przed. Edytowane 4 godziny temu przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dzięki, niezła jazda była, Kolego @szajbna nieźle regeneracyjnie żeście pojechali 😎 Od połowy imprezy poza skalą Cytuj
spidelli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) No się nalazło, ale fajnie, nie było przypadkowych osób, ten żółty ładne zmiany dawał. A kobitka też niezła była, przynajmniej jak dla mnie Edytowane 4 godziny temu przez spidelli Cytuj
szajbna Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Wczoraj dowaliłem interwałów i chciałem na spokojnie , nie wyszło , nie pierwszy raz. Rouvy wciąga dosłownie 2 Cytuj
spidelli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Wrzucić na jutro jakąś 20-kę o tej samej porze? W niedzielę coś dłuższego? Nie będę zwalał na pączki, bo siły w nogach nie miałem ale przed zjadłem połowę z tego: Cytuj
pecio Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu A kobitka wzięła Ciebie czy przed nią dojechałeś ? Cytuj
spidelli Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Przede mną, mogłem się chyba wkręcić przed samą metą ale ona odpuściła i ja też. Cytuj
szajbna Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, spidelli napisał: zjadłem połowę z tego: Paliwo musi być przeca jakieś 1 Cytuj
szajbna Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, spidelli napisał: Wrzucić na jutro jakąś 20-kę o tej samej porze? W niedzielę coś dłuższego? Dla mnie ok, choć w niedziele może wcześniej ale może niech zainteresowani się wypowiedzą. Cytuj
spidelli Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Jutro tak po 18 a w niedzielę ok. 12? 1 Cytuj
pecio Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Ok. Wstępnie jutro okolice 18 a niedzielę zobaczy się ( jak nie będę musiał gdzieś z mamusią pojechać z wizytą kurtuazyjną ) 😁 Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ciekawie ..... @spidelli a nie wyglądała na babcię 😁 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi