pecio Napisano Wtorek o 08:01 Autor Napisano Wtorek o 08:01 Się właśnie przejechałem w realu z rana ........ na pupie. Nawet kilometra nie zrobiłem i gołoledź na zakręcie mnie pokonała. Wróciłem na piechotę i przepraszam się chomikiem. 2 Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 09:32 Napisano Wtorek o 09:32 U mnie też miejscami mocno zmroziło asfalt, jak wierzyć pogodynce to po 7 marca temperatura ma skoczyć mocno do góry, na razie trzeba przeczekać. 1 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 10:14 Autor Napisano Wtorek o 10:14 (edytowane) @spidelli @nctrns spokojnie 😁..... to była kontrolowana jazda figurowa SPD na lodzie. Jak rzuciło kołem od razu zrobiłem podpórkę aby potem płynnie 😁 przejść do dwunożnego telemarku 😉dzierżąc rower a raczej kierownika w dłoni. Na końcówce mnie obróciło w wyniku czego nie ustałem i w subtelny sposób przyziemiłem na tylnym airbagu. Zero strat materiałowo - sprzętowych. Na chomiku dziś stoczyłem nierówną walkę z Helmutem pękło 37 km. @szajba u mnie w nocy i nad ranem mróz. Ale potem w południe termometr się buja na plus dyszce. Oczywiście szczekam na wieczorną ustawkę 😇 Edytowane Wtorek o 10:20 przez pecio Cytuj
szajbna Napisano Wtorek o 10:33 Napisano Wtorek o 10:33 @pecio dobrze ze bez strat wyszło, nic nie wkurza bardziej jak niepotrzebna kontuzja 2 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 10:47 Napisano Wtorek o 10:47 Uszkodzony rower wkurza bardziej 😁 Ja wciąż na prawym boku spać nie mogę bo bark się odzywa ale wózka przerzutki bardziej żal 🤣 1 Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 11:01 Autor Napisano Wtorek o 11:01 Najbardziej boli pierwszy szlif bajka. Potem za kolejnym stwierdzasz , że rany dodają maszynie splendoru.🤣 1 Cytuj
nctrns Napisano Wtorek o 11:44 Napisano Wtorek o 11:44 Mnie wzięło jakieś choróbsko, także na razie przerwa nawet od chomika Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 16:23 Autor Napisano Wtorek o 16:23 @nctrns zanim @spidelli ogłosi dzisiejszy "termin " Wielkiej Pardubickiej to mnie też może dosięgnąć choroba.............. choroba alkoholowa 😁 Medytuję z paulińskim mnichem 😉 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 16:59 Napisano Wtorek o 16:59 @pecio nie czekaj, ja dopiero wszedłem do chałupy ale muszę baterie wymienić w czujnikach, bo mi licznik piszczy co chwilę Trochę mi zejdzie, chyba sobie skończę jeziora dziś. Można się potem ustawić na coś w tym stylu, np. Mild Mallorca | ROUVY albo: IRONMAN 20 | ROUVY << to nawet fajne 4x po 20 km A w niedzielę coś dłuższego z podziwianiem krajobrazu Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 17:23 Autor Napisano Wtorek o 17:23 (edytowane) Ok. Dziś powoziłem bryczką jak aniołek z fresków Michelangelo . Dzięki za jazdę. Edytowane Wtorek o 18:16 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 18:30 Napisano Wtorek o 18:30 @pecio Dzięki, najważniejsze, że nas baba nie dogoniła. Amen Czy Can_sensa_bale to ktoś od nas? Bo chce się kumplować na Rouvy Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 18:50 Autor Napisano Wtorek o 18:50 (edytowane) Z awatara wyglądasz jak Limahl to się nie dziw ,że jakaś balerina zabujała się w Tobie. 🤣 Edytowane Wtorek o 18:51 przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 19:13 Napisano Wtorek o 19:13 Nie Limahl, autentyczny czesky fotbalist ale nie pamiętam imena 🤣 Ani czisła Ale trykot je Hansy Rostock Cytuj
pecio Napisano Środa o 17:05 Autor Napisano Środa o 17:05 @Zdenek_Smetana z Hansy Rostock wyprowadzasz chomika na siku dzisiaj ? Cytuj
spidelli Napisano Środa o 17:55 Napisano Środa o 17:55 @pecio Nie, mam przeciążenie wg zegarka. A tak bardziej serio, to odwodniłem się wczoraj, głowa mnie boli cały dzień, odpuszczam. Szukam klamotów do Cortiny. Jutro pączki możemy pospalać Cytuj
pecio Napisano Środa o 20:12 Autor Napisano Środa o 20:12 Ok.Spokojnie . Jakby to zegarek Garmina powiedział uwierzyłbym , Polarowi nie ufam. 🤣 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 04:17 Napisano Czwartek o 04:17 Co by nie mówić, to sporo osób uważa, że mimo wielu przewag Garmina, Nighty Recharge jest lepsze od Body Battery A dziś jemy pączki bez patrzenia na rączki, czy wskazania zegarów, żremy bez umiaru To może od lewej do prawej po kolei? W niedzielę można coś większego ewentualnie wrzucić, a w tygodniu dokończyć. Albo plan minimum - zrobić powyższe wyzwanie... Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 07:49 Autor Napisano Czwartek o 07:49 @spidelli skoro napisałeś , że dziś spalamy pączki to trzymam za słowo........ Wygląda , że musimy zrobić 100 km i 3000m w pionie ze średnią 40+. 🤣 A dziś będę mógł koło 19 bo od 12 -18 mam "sesję terenową" (wyjazdowa robótka ). Może być od lewej do prawej. 1 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 08:02 Napisano Czwartek o 08:02 Są pierwsze przymiarki (+30 km i +1000 m w porównaniu z 2024): Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 08:27 Autor Napisano Czwartek o 08:27 Czyli jeżeli mnie szare komórki nie mamią szykuje się powtórka z rozrywki ? Kiedy mniej więcej ? Może pojechałbym na przyczepkę tą traskę bo i tak będę operował w tamtym rejonie. Cytuj
ernorator Napisano Czwartek o 12:56 Napisano Czwartek o 12:56 8 godzin temu, spidelli napisał: Co by nie mówić, to sporo osób uważa, że mimo wielu przewag Garmina, Nighty Recharge jest lepsze od Body Battery A dziś jemy pączki bez patrzenia na rączki, czy wskazania zegarów, żremy bez umiaru To może od lewej do prawej po kolei? W niedzielę można coś większego ewentualnie wrzucić, a w tygodniu dokończyć. Albo plan minimum - zrobić powyższe wyzwanie... Nie da się w jeden dzień schudnąć....nie da się w jeden dzień utyć. Pod warunkiem, że to tłusty czwartek a nie marzec. 2 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 12:59 Napisano Czwartek o 12:59 @pecio 30 sierpnia jest dzień dla rowerzystów. Wczoraj padło hasło, żeby pojechać to samo ale w drugą stronę czyli 48 zakrętów w dół. A za chwilę byl już wariant z Bormio 😎 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 13:06 Autor Napisano Czwartek o 13:06 E tam dzień dla rowerzystów....... o każdej porze dnia i nocy można jechać z wyłączeniem zimy. Ja wcześniej będę się bujał. Zresztą w dni bez rowerzystów jest spokojniej , mi "Harleye" nie przeszkadzają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi