Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Się właśnie przejechałem w realu z rana ........ na pupie.  Nawet kilometra nie zrobiłem  i gołoledź na zakręcie mnie pokonała.  Wróciłem  na piechotę  i  przepraszam się chomikiem.

• Smutny 2
Napisano

U mnie też miejscami mocno zmroziło asfalt, jak wierzyć pogodynce to po 7 marca temperatura ma skoczyć mocno do góry, na razie trzeba przeczekać.

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

@spidelli @nctrns  spokojnie 😁..... to była kontrolowana jazda figurowa SPD na lodzie.  Jak  rzuciło  kołem  od razu zrobiłem podpórkę aby potem płynnie 😁 przejść  do dwunożnego telemarku 😉dzierżąc rower a raczej kierownika w dłoni.   Na końcówce mnie obróciło  w wyniku czego nie ustałem i w subtelny sposób przyziemiłem na tylnym airbagu.  Zero strat materiałowo - sprzętowych.

Na chomiku dziś stoczyłem nierówną walkę z Helmutem  pękło 37 km.

@szajba u mnie w nocy i nad ranem  mróz. Ale potem  w południe  termometr się buja na  plus dyszce.

Oczywiście szczekam na wieczorną ustawkę 😇

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

Ok.  Dziś powoziłem bryczką jak aniołek  z fresków Michelangelo .  Dzięki za jazdę.

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

Z awatara wyglądasz jak Limahl  to się nie dziw ,że jakaś balerina  zabujała  się w Tobie. 🤣 

Edytowane przez pecio
  • Haha 1
Napisano

@pecio Nie, mam przeciążenie wg zegarka. A tak bardziej serio, to odwodniłem się wczoraj, głowa mnie boli cały dzień, odpuszczam. Szukam klamotów do Cortiny.

Jutro pączki możemy pospalać :) 

Napisano

Co by nie mówić, to sporo osób uważa, że mimo wielu przewag Garmina, Nighty Recharge jest lepsze od Body Battery ;) 

A dziś jemy pączki bez patrzenia na rączki, czy wskazania zegarów, żremy bez umiaru :D 

To może od lewej do prawej po kolei?

image.thumb.png.e272832946c213e5dc5fe5d98c4922a6.png

W niedzielę można coś większego ewentualnie wrzucić, a w tygodniu dokończyć. Albo plan minimum - zrobić powyższe wyzwanie...

Napisano

@spidelli skoro napisałeś , że dziś spalamy pączki  to trzymam za słowo........

20250227_084556.jpg

Wygląda , że musimy zrobić 100 km i 3000m w pionie ze średnią 40+.    🤣

A dziś będę mógł koło 19 bo od 12 -18 mam "sesję terenową" (wyjazdowa robótka ). Może być od lewej do prawej.

• Haha 1
Napisano

Czyli jeżeli mnie szare komórki nie mamią  szykuje się powtórka z rozrywki ?  Kiedy mniej więcej  ?  Może  pojechałbym na przyczepkę tą traskę bo i tak będę operował w tamtym rejonie.

Napisano
8 godzin temu, spidelli napisał:

Co by nie mówić, to sporo osób uważa, że mimo wielu przewag Garmina, Nighty Recharge jest lepsze od Body Battery ;) 

A dziś jemy pączki bez patrzenia na rączki, czy wskazania zegarów, żremy bez umiaru :D 

To może od lewej do prawej po kolei?

image.thumb.png.e272832946c213e5dc5fe5d98c4922a6.png

W niedzielę można coś większego ewentualnie wrzucić, a w tygodniu dokończyć. Albo plan minimum - zrobić powyższe wyzwanie...

Nie da się w jeden dzień schudnąć....nie da się w jeden dzień utyć. Pod warunkiem, że to tłusty czwartek a nie marzec. 

• +1 pomógł 2
Napisano

E tam dzień dla rowerzystów....... o każdej porze dnia i nocy można jechać z wyłączeniem zimy.  Ja wcześniej  będę się bujał. Zresztą w dni bez rowerzystów jest spokojniej , mi "Harleye" nie przeszkadzają.