Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To zrobimy tripa sanatoryjno- rehabilitacyjnego  z akcentami geriatrycznymi.  @dfq @TheJW   tylne lewe koło z wózka zdejmą   i wepną w chomika. 😁

Spokojnie , będzie w zgodzie z harmonią , feng shui , dyrektywami unijnymi ......😉

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Sorki  ,że tak  wariacko  ale w pierwszej połowie musiałem nadgonić aby dmuchawkę podłączyć i pas  ubrać a pod koniec klienci wparowali  i był mały momencik . Ale żona ich w porę przechwyciła .  A z jeszcze innej strony  podciągałem  bo żaden złoty ruchol nie będzie nam pluł w twarz  😉 A kolega Damian   co razem z nami wystartował  to "tutejszy "?

Dzięki za dzisiejszą mobilizacje i jazdę. 👍

Edytowane przez pecio
Napisano

Ja również dziękuję 👍 Też się zastanawiałem czy Damian to z naszego podwórka :) Ruski został w końcu z tyłu :D

Mnie jak zwykle odcięło na koniec :) 

Następną razą ściągam trasę, ostatnie 8 km to kółko oglądałem, dobrze, że po trasie/nachyleniu się przesuwałem i panel z klasyfikacją działał. Co się okazało? Za5rany łindołs sobie aktualizacje pobierał...

Ja tego pojąć nie jestem w stanie - użytkownik kompa jest na 3 miejscu - najpierw jest system, potem aktualizację i jak akurat nic nie mielą to sobie możesz troszkę skorzystać ze swojego komputera 🤣Wyłączyłem na 2 tygodnie...

Druga sprawa - laptop podpięty do zasilacza i bateria zjeżdża - dziś do 88%, w zeszłym tygodniu do 64%. A wczoraj mi obraz na TV wygasiło. Pierwszy raz od kilku miesięcy używani Rouvy/Systm X, Zwift... 

@pecio To co, jutro wstępnie znowu coś z włoskich jezior czy może masz jakiś inny pomysł? Tylko taki, żebym przeżył :D 

Napisano

Wreszcie melepeta  sobie polazł ....siedział i truł pupę prawie  trzy godziny.  A wracając do tematu  , jutro mam sesje wyjazdową rady unii jełropejskiej 😉  i dopiero  z terenu zjadę  koło  16 . Potem jestem wolny   i  mogę lajtowo ,  bezstresowo  bujać kołowrotkiem . Jakby co to na  wybór trasy  zdaję się na  Was.  Jak wcześniej zrobicie ustawkę   to w niedzielę sobie pokręcimy.