pecio Napisano Czwartek o 19:44 Autor Napisano Czwartek o 19:44 To zrobimy tripa sanatoryjno- rehabilitacyjnego z akcentami geriatrycznymi. @dfq @TheJW tylne lewe koło z wózka zdejmą i wepną w chomika. 😁 Spokojnie , będzie w zgodzie z harmonią , feng shui , dyrektywami unijnymi ......😉 1 Cytuj
spidelli Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu @pecio @nctrns Lago di Garda North 18:30? Cytuj
pecio Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu (edytowane) Sorki ,że tak wariacko ale w pierwszej połowie musiałem nadgonić aby dmuchawkę podłączyć i pas ubrać a pod koniec klienci wparowali i był mały momencik . Ale żona ich w porę przechwyciła . A z jeszcze innej strony podciągałem bo żaden złoty ruchol nie będzie nam pluł w twarz 😉 A kolega Damian co razem z nami wystartował to "tutejszy "? Dzięki za dzisiejszą mobilizacje i jazdę. 👍 Edytowane 10 godzin temu przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Ja również dziękuję 👍 Też się zastanawiałem czy Damian to z naszego podwórka Ruski został w końcu z tyłu Mnie jak zwykle odcięło na koniec Następną razą ściągam trasę, ostatnie 8 km to kółko oglądałem, dobrze, że po trasie/nachyleniu się przesuwałem i panel z klasyfikacją działał. Co się okazało? Za5rany łindołs sobie aktualizacje pobierał... Ja tego pojąć nie jestem w stanie - użytkownik kompa jest na 3 miejscu - najpierw jest system, potem aktualizację i jak akurat nic nie mielą to sobie możesz troszkę skorzystać ze swojego komputera 🤣Wyłączyłem na 2 tygodnie... Druga sprawa - laptop podpięty do zasilacza i bateria zjeżdża - dziś do 88%, w zeszłym tygodniu do 64%. A wczoraj mi obraz na TV wygasiło. Pierwszy raz od kilku miesięcy używani Rouvy/Systm X, Zwift... @pecio To co, jutro wstępnie znowu coś z włoskich jezior czy może masz jakiś inny pomysł? Tylko taki, żebym przeżył Cytuj
pecio Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Wreszcie melepeta sobie polazł ....siedział i truł pupę prawie trzy godziny. A wracając do tematu , jutro mam sesje wyjazdową rady unii jełropejskiej 😉 i dopiero z terenu zjadę koło 16 . Potem jestem wolny i mogę lajtowo , bezstresowo bujać kołowrotkiem . Jakby co to na wybór trasy zdaję się na Was. Jak wcześniej zrobicie ustawkę to w niedzielę sobie pokręcimy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi