pecio Napisano Wtorek o 17:41 Autor Napisano Wtorek o 17:41 @ernorator coś Ty koła z tyłu nie zdjął ? 🤣😉 I tak wrzucił w trenażer ? 👍 2 Cytuj
spidelli Napisano Wtorek o 19:48 Napisano Wtorek o 19:48 @pecio Może to hybryda A weekend śnieg ma ponoć padać Mam abo na R do 11 kwietnia i się zastanawiam czy nie przedłużyć, żeby mi się krzywa rosnąca nie zapadła jak pogody nie będzie na regularne młócenie w terenie Cytuj
pecio Napisano Wtorek o 20:18 Autor Napisano Wtorek o 20:18 U mnie R już się skończyło. Mogę tylko 20 km w miesiącu zrobić co już skrzętnie wykorzystałem . Teraz jakby coś to grzmocę na MyWoosh . A moja krzywa ...... hmmmm ..... jakby to delikatnie ująć , ....a na pysk i nie chce wstać. Tragedia ! Ostatnio ledwo 60 km ( tysio z hakiem w pionie ) zrobiłem a dziś na chomiku wymęczyłem z bólem 20 km. Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 07:02 Autor Napisano wczoraj o 07:02 @spidelli nie można do Ciebie wysłać wiadomości na priva. Kończy się Tobie R ? Chcesz miesiąc przedłużenia ? Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 07:44 Napisano wczoraj o 07:44 11 godzin temu, pecio napisał: Teraz jakby coś to grzmocę na MyWoosh Jak oceniasz aplikację ? nie próbowałem ale może zainstaluje na testy Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 08:06 Autor Napisano wczoraj o 08:06 To kopia Zwifta. Na początku było fajnie bo pusto teraz taki sam młyn. Generalnie nie przepadam za " simsami ". Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 08:18 Napisano wczoraj o 08:18 A to nie instaluje bo Zwift mi nie podchodzi Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 08:44 Autor Napisano wczoraj o 08:44 @szajbna mi też nie podchodzi do tego stopnia , że po jednym " kółku" na "woszu" wykupiłem kolejny miesiąc na R.😁 Postanowiłem się ostro zabrać za tego spasionego emeryta i męczę go na trasce w słonecznej Italii ( w tym momencie). Dziś noga o dziwo podaje. 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 09:26 Napisano wczoraj o 09:26 2 godziny temu, pecio napisał: Chcesz miesiąc przedłużenia ? Pewnie 🙂 Przeczyściłem skrzynkę, bo już mi ktoś sygnalizował problem z priv Cytuj
ernorator Napisano wczoraj o 17:38 Napisano wczoraj o 17:38 Gdyby ktoś kiedyś kupił trenażer Elite to trzeba w aplikacji myETraning skonfigurować trenażer i wyłączyć opcję "Stand alone / plugged in trailer" bo domyślnie jest włączona. Co owocuje tym, że na start ma obciążenie domyślne a każda appka garmina, MyWoosh, Zwift dodaje do tego jeszcze swoją moc i zamiast 200w daje 400w..... Może komuś oszczedze godzinę czytania i sprawdzania co jest nie tak. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi