Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@pecio Może to hybryda ;) 

A weekend śnieg ma ponoć padać :D Mam abo na R do 11 kwietnia i się zastanawiam czy nie przedłużyć, żeby mi się krzywa rosnąca nie zapadła jak pogody nie będzie na regularne młócenie w terenie :) 

Napisano

U mnie  R  już się skończyło. Mogę tylko 20 km w miesiącu zrobić co już skrzętnie wykorzystałem .  Teraz jakby coś to grzmocę na  MyWoosh .

A moja krzywa ...... hmmmm  ..... jakby to delikatnie ująć ,  ....a na pysk i nie chce wstać.  Tragedia ! Ostatnio  ledwo 60 km (  tysio z hakiem w pionie )  zrobiłem   a dziś    na chomiku   wymęczyłem z bólem 20 km.  

Napisano
11 godzin temu, pecio napisał:

Teraz jakby coś to grzmocę na  MyWoosh

Jak oceniasz aplikację ? nie próbowałem ale może zainstaluje na testy

Napisano

@szajbna mi też nie podchodzi do tego stopnia , że po jednym " kółku" na "woszu" wykupiłem kolejny miesiąc na R.😁  Postanowiłem się ostro  zabrać za tego spasionego emeryta i męczę go na trasce w słonecznej Italii ( w tym momencie).  Dziś noga o dziwo podaje.

• +1 pomógł 1
Napisano

Gdyby ktoś kiedyś kupił trenażer Elite to trzeba w aplikacji myETraning skonfigurować trenażer i wyłączyć opcję "Stand alone / plugged in  trailer" bo domyślnie jest włączona. Co owocuje tym, że na start ma obciążenie domyślne a każda appka garmina, MyWoosh, Zwift dodaje do tego jeszcze swoją moc i zamiast 200w daje 400w..... 

Może komuś oszczedze godzinę czytania i sprawdzania co jest nie tak. 

• +1 pomógł 3