pecio Napisano wczoraj o 09:41 Autor Napisano wczoraj o 09:41 No to się zdecydujcie na czym dziś upalamy : Czy może na tym : Ja jestem za pierwszą opcją. 1 Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 10:00 Napisano wczoraj o 10:00 (edytowane) Trener Dave się dopisał i tyle z waszej spokojnej jazdy 🤣 @spidelli kanapki zrobione ? bo Dave nie robi przerwy po drodze i w ogóle nie bierze jeńców itd Edytowane wczoraj o 10:00 przez szajbna 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 10:08 Napisano wczoraj o 10:08 @pecio, @szajbna kto chce być liderem? Mogę przekazać tę zaszczytną funkcję Kanapki, panie mnie tu k.pa ciśnie z emocji 1 Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 10:09 Napisano wczoraj o 10:09 Lider zrobił event, a zmiany chyba będą na trasie jak starszyzna pozwoli 😜 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 10:10 Autor Napisano wczoraj o 10:10 (edytowane) Ja naprawę jadę dziś bardzo spokojnie . Niech się dzieje na trasie co chce nikogo nie gonię , nikomu nie siedzę na kole. Trener Dave na avatarze max 16 lat a w opisie emeryt. Czyżby kolejny piłkarz z Rostocka . Edytowane wczoraj o 10:14 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 10:30 Napisano wczoraj o 10:30 No to jedziemy swoje spokojnie, jak starczy sił to zaatakujemy na koniec, jak będzie kogo 🤣 Zmiany musimy jeszcze dopracować, bo się tak długo macamy, że nas doganiają Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 10:37 Napisano wczoraj o 10:37 27 minut temu, pecio napisał: Trener Dave na avatarze max 16 lat a w opisie emeryt. Czyżby kolejny piłkarz z Rostocka . https://primecoaching.co.uk/the-team/ 7 minut temu, spidelli napisał: No to jedziemy swoje spokojnie 👍 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 10:44 Autor Napisano wczoraj o 10:44 I kurna będzie swój talent marnował na jazdę w dół . Jak to klasyk mawiał wyścigi wygrywa się pod górę. 1 Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 10:47 Napisano wczoraj o 10:47 (edytowane) Myślę że taki dystans to traktuje jako trening baza Z2 i tyle typowe endurance, mówię o Davie Edytowane wczoraj o 10:47 przez szajbna 2 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 10:51 Autor Napisano wczoraj o 10:51 (edytowane) No i dla tego piszę spokojnie - robimy rozjazd Z2. Tak sobie będziemy pyrkać @spidelli jaką ty masz tam górę raptem chyba tylko 3 metry podjazdu na całe 100 km Edytowane wczoraj o 10:52 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 10:58 Napisano wczoraj o 10:58 100 km płaskie wybieram, z górkami to 20 km Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 11:01 Napisano wczoraj o 11:01 Tour de Galicia na drugim monitorze i kręcimy 🚴♂️ 1 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 11:02 Autor Napisano wczoraj o 11:02 No chyba nie pojadę bo mi taka jedna co nuziami do pedalstwa nie sięga opanowała kołowrotek. 1 Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 11:34 Napisano wczoraj o 11:34 (edytowane) Nie zwróciliśmy uwagi na to że to stary rodzaj trasy 😐 Eurosport2 zaczynamy jazdę 😁 Edytowane wczoraj o 12:31 przez szajbna Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 14:26 Napisano wczoraj o 14:26 (edytowane) @spidelli @pecio Dzięki za wyczerpującą niedzielną jazdę 🚴♂️ 👍 u mnie 2h54m w siodle razem z rozgrzewką/schłodzeniem, jak na chomika to sporo 💪 Edytowane wczoraj o 14:28 przez szajbna 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 14:29 Napisano wczoraj o 14:29 (edytowane) Dzięki, znowu się naczekaliście na mnie na darmo 😎Ale nie było mocy w nogach... Mogłem pieluchomajtki włożyć bo tyłek bolał już na ostatnich 30 km. Poniedziałki mam tradycyjnie wolne więc nie namawiajcie 😎 3 godziny temu, szajbna napisał: Nie zwróciliśmy uwagi na to że to stary rodzaj trasy A co to takiego? Może dlatego nie było innych awatarów ani ikonki z draftingiem? Edytowane wczoraj o 14:58 przez spidelli Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 14:59 Napisano wczoraj o 14:59 Tak właśnie dla tego musi być trasa ze znaczkiem AR wtedy są rowerki i drafting 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 15:04 Napisano wczoraj o 15:04 Początek tej trasy to jak na Stelvio Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 18:01 Autor Napisano wczoraj o 18:01 Coś mnie ominęło.... uff.... rodzinka .pl eksmitowała się. Dzięki za dzisiejszą jazdę. 2 Cytuj
ernorator Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu No ciężko mi jest wysiedzieć na trenażerze więcej niż te 75-80 min, muzyka, seriale itd., nic nie pomaga. Kiedy ta wiosna, żebym mógł regularnie jeździć na zewnątrz. 1 Cytuj
spidelli Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 100 km na Rouvy to ja jeszcze wytrzymię ale w Systm X były taki dni endurance 2,5 albo 3 h na niskim tętnie ze słupkami do oglądania. Dobrze, że można to było do paska spuścić i na pierwszy pan rzucić jakiś film... 2 Cytuj
spidelli Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Został ostatni ajronmenik 20 km: https://riders.rouvy.com/events/15cedfda-386c-4fe8-8ce0-1946b77f647b Cytuj
pecio Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Ja chomika wysyłam na urlop a jak wróci to czeka go wypowiedzenie. Zresztą i tak robił na śmieciówce. Nic nie obiecuję ale do 19:00 mogę te 15 minut pokręcić ( ...ech ta robota ) . Za to z rana walę setkę na Słowację (w realu). Już się micha cieszy na kawkę i gorącego pieska w wydaniu plenerowym. Edytowane 1 godzinę temu przez pecio Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi