pecio Napisano Sobota o 12:33 Autor Napisano Sobota o 12:33 (edytowane) Tylko indeks złota ten żółty poleciał na dół. Ale nie panikuj , złoto jest w tendencji wzrostowej a to tylko delikatna korekta. A tak na serio to nie spinaj się , traktuj to jako zabawę. Ja też nie jestem orłem, raczej mocno przeciętnym i jadę zawsze swoje na ile mnie stać. Bez presji na wyniki. Za stary już jestem na podchody z młodymi wypasionymi źróbkami . Edytowane Sobota o 12:40 przez pecio 2 Cytuj
szajbna Napisano Sobota o 12:55 Napisano Sobota o 12:55 @spidelli żółta na wykresie ma być na minusie , na plusie będzie tylko jak zrobisz przerwe np. przed wyjazdem, zawodami aby mieć moc. 1 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 13:26 Autor Napisano Sobota o 13:26 (edytowane) Dzisiaj @szajbna standardowo broni honoru naszej ojczyzny a ja jadę spacerowo w ogonie i nie ruszają mnie żadne " łoomen". 😁 Edytowane Sobota o 13:27 przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 13:37 Napisano Sobota o 13:37 @pecio Pan się idź tłumacz ze smaru SM600, który mi kazałeś kupić 🤣 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 13:49 Autor Napisano Sobota o 13:49 W wątku o kortince MSZ złożył stosowną notę dyplomatyczną. 😁 1 Cytuj
szajbna Napisano Sobota o 14:11 Napisano Sobota o 14:11 @pecio Dzisiaj ogony jadę, wczoraj za dużo wiatru zebrałem, a na jutro @spidelli nam zapodał 2,5h na siodełku. Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 14:32 Napisano Sobota o 14:32 2,5 h? Ktoś tu chce wyjść po angielsku 🤣 Ja dwa bidony szykuję, kanapkę i jakiś serial 😎 2 Cytuj
szajbna Napisano Sobota o 15:26 Napisano Sobota o 15:26 @spidelli taki podaje czas Rouvy przy trasie Cytuj
pecio Napisano Sobota o 15:33 Autor Napisano Sobota o 15:33 I jeszcze cały czas bez pedalstwa w dół. Mogłem zostać przy Neo . Sam by się kręcił a ja bym obok leżał na kanapie i popijał z bidonu... 2 Cytuj
szajbna Napisano Sobota o 15:35 Napisano Sobota o 15:35 (edytowane) @pecio na dopingu 🤣 będzie kręcenie z górki 😎 Edytowane Sobota o 15:36 przez szajbna Cytuj
pecio Napisano Sobota o 15:38 Autor Napisano Sobota o 15:38 Tak jak wczoraj .W połowie myślałem , że spadnę z kołowrotka bo taką ciemność przed oczami uwidziałem 😁 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 17:08 Autor Napisano Sobota o 17:08 A czemu w sobotę spalamy niedzielnego kotleta ..... czy to tak robimy jak w pewnym filmie. A ja akurat w weekend mogę pofolgować na legalu za wiedzą , aprobatą oraz przy czynnym udziale mamusi. Cytuj
szajbna Napisano Sobota o 17:52 Napisano Sobota o 17:52 (edytowane) Pod górkę też kręcimy... Stefan szaleje. Dzięki za fajna jazdę, było mam nadzieję na spokojnie, dobre zmiany też widziałem brawo, sama przyjemność 👏👍 Edytowane Sobota o 18:28 przez szajbna Koniec jazdy 1 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 18:33 Autor Napisano Sobota o 18:33 Dzięki za ustawkę . Fajna jazda . Dzięki ,że daliście dziadziusiowi wygrać. 2 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 18:44 Napisano Sobota o 18:44 Dzięki! Babcię z UK zapraszałem ale się nie skusiła dzisiaj 2 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 20:46 Autor Napisano Sobota o 20:46 Bo jakby Zdenek z Lokomotiw Rostock się ogolił to babcia by poleciała . A tak to babcia swe wdzięki oddała dzisiaj Stefanowi z USA. 1 Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 08:42 Autor Napisano wczoraj o 08:42 Nie wiem czy czytaliście.... "oficjele" z UE bacznie przyglądali się bezprecedensowemu ( na masową skalę ) zarzynaniu chomików w pewnych rejonach południowej Polski . W związku z tym jako gatunek zagrożony został wpisany na listę światowego dziedzictwa UNESCO. To taka przestroga przed dzisiejszą setunią. 1 Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 08:56 Napisano wczoraj o 08:56 Lista startowa się powiększa, może dojdą jeszcze ziomki z okolicy, wczoraj byli być może "czytający wątek" 🧐 @pecio Setunia niby z górki ale trochę w siodle trzeba spędzić Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 09:02 Autor Napisano wczoraj o 09:02 (edytowane) Dzisiaj kręcę nawet pomimo z górki bardzo spokojnie . Nie wiem czy dojadę do końca .... godzina trochu niefortunna obiad rodzinny ( zwaliła się wczoraj ) i mamusia się krzywi na moje pedalskie ekscesy. Ale do puki mnie siłą nie zedrze z kołowrotka jadę. Edytowane wczoraj o 09:04 przez pecio 1 1 Cytuj
spidelli Napisano wczoraj o 09:07 Napisano wczoraj o 09:07 Ja też myślę bardziej o jeździe na spokojnie, te 2,5 h to chyba nie dla mnie Wczoraj zapraszałem te osoby, które z nami kręciły, UK granny też Cytuj
pecio Napisano wczoraj o 09:11 Autor Napisano wczoraj o 09:11 (edytowane) Tak patrzę same młode źróbki po za mną i Edwardem 74 lat z USA. U mnie na Podhalu też jest "spółdzielnia" trzech dziadziusiów 70+ . Kurna co te dziadki wyprawiają to szok. Dookoła Tatr w grudniu - rano wyjeżdżają na obiad są w domu. A taka trasa od nas do Wiednia to wieczorem się meldują na miejscu. Niesamowici "gościowie" . A rowery szosowe to same retro i tylko jeden ma Sigmę na kabelku. Edytowane wczoraj o 09:17 przez pecio 2 Cytuj
szajbna Napisano wczoraj o 09:18 Napisano wczoraj o 09:18 Trasa z górki ma swoje minusy i plusy, będą zmiany i pójdzie gładko, oczywiście na spokojnie. Wczoraj widziałem dobrze się kręciło grupie jak było 2,5-3 W\kg na płaskim i do 3,5 pod górkę, ale dziś inny dystans. ps. zabierzcie dobry rower dzisiaj, tylko bez TT 🤣 11 minut temu, pecio napisał: Edwardem 74 lat Coś tam Edward kręci https://ridewithgps.com/users/203311 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi