Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tylko indeks złota ten żółty poleciał na dół. Ale nie panikuj  , złoto jest w tendencji wzrostowej a to tylko delikatna korekta.

A tak na serio  to nie spinaj się , traktuj to jako zabawę.  Ja też nie jestem orłem, raczej mocno przeciętnym   i jadę zawsze swoje na ile mnie stać.  Bez presji na wyniki.   Za stary już jestem na podchody z młodymi wypasionymi źróbkami .

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 2
Napisano (edytowane)

Dzisiaj @szajbna standardowo broni honoru naszej ojczyzny  a ja jadę spacerowo w ogonie  i nie ruszają mnie żadne  " łoomen".  😁

Edytowane przez pecio
  • Haha 1
Napisano

I jeszcze cały czas bez pedalstwa w dół. Mogłem zostać przy Neo  . Sam by się kręcił a ja bym obok leżał na kanapie i popijał z bidonu...

20250301_152928.jpg

• Haha 2
Napisano

A czemu w sobotę spalamy niedzielnego kotleta ..... czy to tak robimy jak w pewnym filmie.

A ja akurat w weekend mogę pofolgować na legalu za wiedzą , aprobatą oraz przy  czynnym udziale mamusi.

Napisano (edytowane)

Pod górkę też kręcimy...

Stefan szaleje.

Dzięki za fajna jazdę, było mam nadzieję na spokojnie, dobre zmiany też widziałem brawo, sama przyjemność 👏👍

Edytowane przez szajbna
Koniec jazdy
  • +1 pomógł 1
Napisano

Bo jakby Zdenek z   Lokomotiw Rostock się ogolił    to babcia by poleciała .  A tak to babcia swe wdzięki oddała dzisiaj Stefanowi z USA.

• Haha 1
Napisano

Nie wiem czy czytaliście....  "oficjele" z UE  bacznie przyglądali się bezprecedensowemu  ( na masową skalę ) zarzynaniu chomików w pewnych rejonach południowej Polski . W związku z tym  jako gatunek zagrożony został wpisany na listę światowego dziedzictwa UNESCO.  To taka przestroga przed dzisiejszą setunią.

• Haha 1
Napisano

Lista startowa się powiększa, może dojdą jeszcze ziomki z okolicy, wczoraj byli być może "czytający wątek" 🧐

@pecio Setunia niby z górki ale trochę w siodle trzeba spędzić 

Napisano (edytowane)

Dzisiaj kręcę nawet pomimo z górki  bardzo spokojnie . Nie wiem czy dojadę do końca   .... godzina trochu niefortunna   obiad rodzinny  ( zwaliła się wczoraj ) i mamusia się krzywi  na moje pedalskie ekscesy.

Ale do puki mnie siłą nie zedrze z kołowrotka jadę.

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 1
  • Haha 1
Napisano (edytowane)

Tak patrzę same młode źróbki  po za mną i Edwardem 74 lat z USA. 

U mnie na Podhalu też jest "spółdzielnia" trzech dziadziusiów 70+ . Kurna co te dziadki wyprawiają to szok.  Dookoła Tatr w grudniu -  rano wyjeżdżają na obiad są w domu. A taka trasa  od nas do Wiednia to  wieczorem się meldują na miejscu. Niesamowici  "gościowie" . A rowery szosowe to same retro  i tylko jeden ma Sigmę na kabelku.

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 2
Napisano

Trasa z górki ma swoje minusy i plusy, będą zmiany i pójdzie gładko, oczywiście na spokojnie.

Wczoraj widziałem dobrze się kręciło grupie jak było 2,5-3 W\kg na płaskim i do 3,5 pod górkę, ale dziś inny dystans.

ps. zabierzcie dobry rower dzisiaj, tylko bez TT 🤣

11 minut temu, pecio napisał:

Edwardem 74 lat

Coś tam Edward kręci

https://ridewithgps.com/users/203311

• Haha 2