pecio Napisano 25 Lutego Autor Napisano 25 Lutego Się właśnie przejechałem w realu z rana ........ na pupie. Nawet kilometra nie zrobiłem i gołoledź na zakręcie mnie pokonała. Wróciłem na piechotę i przepraszam się chomikiem. 2 Cytuj
szajbna Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego U mnie też miejscami mocno zmroziło asfalt, jak wierzyć pogodynce to po 7 marca temperatura ma skoczyć mocno do góry, na razie trzeba przeczekać. 1 Cytuj
pecio Napisano 25 Lutego Autor Napisano 25 Lutego (edytowane) @spidelli @nctrns spokojnie 😁..... to była kontrolowana jazda figurowa SPD na lodzie. Jak rzuciło kołem od razu zrobiłem podpórkę aby potem płynnie 😁 przejść do dwunożnego telemarku 😉dzierżąc rower a raczej kierownika w dłoni. Na końcówce mnie obróciło w wyniku czego nie ustałem i w subtelny sposób przyziemiłem na tylnym airbagu. Zero strat materiałowo - sprzętowych. Na chomiku dziś stoczyłem nierówną walkę z Helmutem pękło 37 km. @szajba u mnie w nocy i nad ranem mróz. Ale potem w południe termometr się buja na plus dyszce. Oczywiście szczekam na wieczorną ustawkę 😇 Edytowane 25 Lutego przez pecio Cytuj
szajbna Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego @pecio dobrze ze bez strat wyszło, nic nie wkurza bardziej jak niepotrzebna kontuzja 2 Cytuj
spidelli Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Uszkodzony rower wkurza bardziej 😁 Ja wciąż na prawym boku spać nie mogę bo bark się odzywa ale wózka przerzutki bardziej żal 🤣 1 Cytuj
pecio Napisano 25 Lutego Autor Napisano 25 Lutego Najbardziej boli pierwszy szlif bajka. Potem za kolejnym stwierdzasz , że rany dodają maszynie splendoru.🤣 1 Cytuj
nctrns Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Mnie wzięło jakieś choróbsko, także na razie przerwa nawet od chomika Cytuj
pecio Napisano 25 Lutego Autor Napisano 25 Lutego @nctrns zanim @spidelli ogłosi dzisiejszy "termin " Wielkiej Pardubickiej to mnie też może dosięgnąć choroba.............. choroba alkoholowa 😁 Medytuję z paulińskim mnichem 😉 Cytuj
spidelli Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego @pecio nie czekaj, ja dopiero wszedłem do chałupy ale muszę baterie wymienić w czujnikach, bo mi licznik piszczy co chwilę Trochę mi zejdzie, chyba sobie skończę jeziora dziś. Można się potem ustawić na coś w tym stylu, np. Mild Mallorca | ROUVY albo: IRONMAN 20 | ROUVY << to nawet fajne 4x po 20 km A w niedzielę coś dłuższego z podziwianiem krajobrazu Cytuj
pecio Napisano 25 Lutego Autor Napisano 25 Lutego (edytowane) Ok. Dziś powoziłem bryczką jak aniołek z fresków Michelangelo . Dzięki za jazdę. Edytowane 25 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego @pecio Dzięki, najważniejsze, że nas baba nie dogoniła. Amen Czy Can_sensa_bale to ktoś od nas? Bo chce się kumplować na Rouvy Cytuj
pecio Napisano 25 Lutego Autor Napisano 25 Lutego (edytowane) Z awatara wyglądasz jak Limahl to się nie dziw ,że jakaś balerina zabujała się w Tobie. 🤣 Edytowane 25 Lutego przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego Nie Limahl, autentyczny czesky fotbalist ale nie pamiętam imena 🤣 Ani czisła Ale trykot je Hansy Rostock Cytuj
pecio Napisano 26 Lutego Autor Napisano 26 Lutego @Zdenek_Smetana z Hansy Rostock wyprowadzasz chomika na siku dzisiaj ? Cytuj
spidelli Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego @pecio Nie, mam przeciążenie wg zegarka. A tak bardziej serio, to odwodniłem się wczoraj, głowa mnie boli cały dzień, odpuszczam. Szukam klamotów do Cortiny. Jutro pączki możemy pospalać Cytuj
pecio Napisano 26 Lutego Autor Napisano 26 Lutego Ok.Spokojnie . Jakby to zegarek Garmina powiedział uwierzyłbym , Polarowi nie ufam. 🤣 Cytuj
spidelli Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego Co by nie mówić, to sporo osób uważa, że mimo wielu przewag Garmina, Nighty Recharge jest lepsze od Body Battery A dziś jemy pączki bez patrzenia na rączki, czy wskazania zegarów, żremy bez umiaru To może od lewej do prawej po kolei? W niedzielę można coś większego ewentualnie wrzucić, a w tygodniu dokończyć. Albo plan minimum - zrobić powyższe wyzwanie... Cytuj
pecio Napisano 27 Lutego Autor Napisano 27 Lutego @spidelli skoro napisałeś , że dziś spalamy pączki to trzymam za słowo........ Wygląda , że musimy zrobić 100 km i 3000m w pionie ze średnią 40+. 🤣 A dziś będę mógł koło 19 bo od 12 -18 mam "sesję terenową" (wyjazdowa robótka ). Może być od lewej do prawej. 1 Cytuj
spidelli Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego Są pierwsze przymiarki (+30 km i +1000 m w porównaniu z 2024): Cytuj
pecio Napisano 27 Lutego Autor Napisano 27 Lutego Czyli jeżeli mnie szare komórki nie mamią szykuje się powtórka z rozrywki ? Kiedy mniej więcej ? Może pojechałbym na przyczepkę tą traskę bo i tak będę operował w tamtym rejonie. Cytuj
ernorator Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego 8 godzin temu, spidelli napisał: Co by nie mówić, to sporo osób uważa, że mimo wielu przewag Garmina, Nighty Recharge jest lepsze od Body Battery A dziś jemy pączki bez patrzenia na rączki, czy wskazania zegarów, żremy bez umiaru To może od lewej do prawej po kolei? W niedzielę można coś większego ewentualnie wrzucić, a w tygodniu dokończyć. Albo plan minimum - zrobić powyższe wyzwanie... Nie da się w jeden dzień schudnąć....nie da się w jeden dzień utyć. Pod warunkiem, że to tłusty czwartek a nie marzec. 2 Cytuj
spidelli Napisano 27 Lutego Napisano 27 Lutego @pecio 30 sierpnia jest dzień dla rowerzystów. Wczoraj padło hasło, żeby pojechać to samo ale w drugą stronę czyli 48 zakrętów w dół. A za chwilę byl już wariant z Bormio 😎 Cytuj
pecio Napisano 27 Lutego Autor Napisano 27 Lutego E tam dzień dla rowerzystów....... o każdej porze dnia i nocy można jechać z wyłączeniem zimy. Ja wcześniej będę się bujał. Zresztą w dni bez rowerzystów jest spokojniej , mi "Harleye" nie przeszkadzają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi