pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego (edytowane) Dzięki za jazdę. Fajne harce👍@spidelli musisz przyznać ,że to lepsze niż plany coś w zeszłym sezonie wykupił. 😁 Edytowane 22 Lutego przez pecio 2 1 Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego Tam bywało gorzej Interwały Tabata do tej pory śnią mi się w nocy... I to nie są erotyczne sny Dzięki Panowie, fajna zabawa 👍 @nctrns sorki, że tak się za Tobą wywindowałem, myślałem że uciekniemy razem temu gościowi ale akurat mu siły zabrakło na finisz 1 Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego dobrze, że sobie karton przyniosłem z piwnicy i położyłem pod rower Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego @spidelli Za tą erotykę sobie zapłaciłeś a tu i teraz masz edukację przez zabawę 😉 Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego Trzeba było gadać to byś miał jak ja za 0 USD. Cytuj
pecio Napisano 22 Lutego Autor Napisano 22 Lutego (edytowane) 😉 W Rouvy nie musisz mieć. A tak nawiasem pisząc to lada dzień kobzę na asfalt trzeba rychtować. Edytowane 22 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego U mnie 2 stoją w garażu pod siodłem, nie licząc fulla, którego trzeba rychtować na sprzedaż Cytuj
spidelli Napisano 23 Lutego Napisano 23 Lutego No i po pięknej sobocie zostało tylko wspomnienie... Wprawdzie nie pada ale jest ponuro... Może jakieś 30 km zrobię wokół komina, żeby coś do statystyk dopisać, bo chomika nie wliczam... Cytuj
spidelli Napisano 23 Lutego Napisano 23 Lutego Startuję ok. 12.00 ale żadnych gonitw, jadę niemal regeneracyjnie 1 Cytuj
spidelli Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego No to była regeneracja... Prawie spadłem z roweru na koniec 🤣 1 Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Autor Napisano 24 Lutego A mi miejscowy Cordell Walker (B) zafundował odpoczynek od forum aż do dziś. 1 Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Autor Napisano 24 Lutego (edytowane) Nie kobita. Tutejszy strażnik poprawnosci polityczno - niemoralnej. Miałem bana od Pana B. Widocznie strażnik rewolucji uznał uznał ,że lekko się prowadzę.🤣 Edytowane 24 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Aaaa... Ja myślałem, że po sobocie to się wszystkie pochorowały albo zapiły i nie było komu kręcić 😎 Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Autor Napisano 24 Lutego (edytowane) W niedzielę pokręciłem w realu . Zrobiłem moją standardową trasę. Trochu kilosków wpadło. Dziś leje to jeszcze chomika wyprowadzę na spacer ( normalnie bym napisał ,że dam mu w d....) ale muszę się pilnować 🤣 Edytowane 24 Lutego przez pecio Cytuj
szajbna Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Godzinę temu, pecio napisał: Nie kobita. Tutejszy strażnik poprawnosci polityczno - niemoralnej. Miałem bana od Pana B. Widocznie strażnik rewolucji uznał uznał ,że lekko się prowadzę.🤣 To pewnie ten co jak skręca w lewo na rowerze to wystawia rękę i się nie ogląda , i jest zdziwiony że coś chciało go rozjechać ?🤣 @spidelli ja w niedziele przeczytałem Twój wpis godzinę za późno, ale widziałem że konkret trasę zapodałeś Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Autor Napisano 24 Lutego (edytowane) @szajbna no mi też @spidelli zrobił przykrość ,że tak w ostatniej chwili wyskoczył . Pokręciłbym te 80 regeneracyjnie .😉 @spidelli dziś wyprowadzasz chomika na pastwisko ? 😁 Edytowane 24 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego (edytowane) @szajbna @pecio bo w niedzielę wahałem się czy nie wyjechać na zewnątrz ale jakoś tak wiało, że mi się odechciało, miałem na spokojnie zrobić dłuższą trasę ale też nie chciałem późno kończyć bo źle śpię. I tak się przed południem poderwałem. Poniedziałki odpuszczam, poza tym dopiero wszedłem do chałupy bo się znowu jakieś tiry rozkraczyły, 4 godziny w aucie 🤬 W tygodniu loteria, o której wrócę ale sobota - niedziela mogę grupowo @szajbna Z godzinnym opóźnieniem i tak byś mnie dogonił Edytowane 24 Lutego przez spidelli Cytuj
szajbna Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego Ja w tygodniu raczej interwały, Rouvy weekendowo ale jak coś to dajcie znać Cytuj
pecio Napisano 24 Lutego Autor Napisano 24 Lutego 1 godzinę temu, spidelli napisał: @szajbna @pecio..................poza tym dopiero wszedłem do chałupy bo się znowu jakieś tiry rozkraczyły, 4 godziny w aucie 🤬 Masz niewłaściwe podejście do transportu publicznego, zamiast kupować kolejne dżajanty zainwestuj w takie coś.... Ja od środy rozpoczynam program plenerowego walenia kilosów. Cytuj
spidelli Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego @pecio mam taką maszynę, stoi przed chomikiem i dmucha na mnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi