Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Dzięki za jazdę. Fajne harce👍@spidelli musisz przyznać ,że to lepsze niż plany coś w zeszłym sezonie wykupił. 😁

Edytowane przez pecio
  • +1 pomógł 2
  • Haha 1
Napisano

Tam bywało gorzej  :D Interwały Tabata do tej pory śnią mi się w nocy... I to nie są erotyczne sny :D 

Dzięki Panowie, fajna zabawa 👍

@nctrns sorki, że tak się za Tobą wywindowałem, myślałem że uciekniemy razem temu gościowi ale akurat mu siły zabrakło na finisz ;) 

• +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

😉

W Rouvy nie musisz mieć.

A tak nawiasem  pisząc  to  lada dzień    kobzę na asfalt  trzeba rychtować.

Edytowane przez pecio
Napisano

No i po pięknej sobocie zostało tylko wspomnienie... Wprawdzie nie pada ale jest ponuro...

image.png.f100c44f33ade9f0449f958589062e6d.png

Może jakieś 30 km zrobię wokół komina, żeby coś do statystyk dopisać, bo chomika nie wliczam...

Napisano (edytowane)

Nie kobita. Tutejszy strażnik poprawnosci polityczno - niemoralnej. Miałem bana od Pana B. Widocznie strażnik rewolucji uznał  uznał ,że lekko się prowadzę.🤣

Edytowane przez pecio
Napisano (edytowane)

W niedzielę pokręciłem w realu . Zrobiłem moją standardową trasę. Trochu kilosków wpadło. Dziś leje to jeszcze chomika wyprowadzę na spacer ( normalnie bym napisał ,że dam mu w d....) ale muszę się pilnować 🤣

Edytowane przez pecio
Napisano
Godzinę temu, pecio napisał:

Nie kobita. Tutejszy strażnik poprawnosci polityczno - niemoralnej. Miałem bana od Pana B. Widocznie strażnik rewolucji uznał  uznał ,że lekko się prowadzę.🤣

To pewnie ten co jak skręca w lewo na rowerze to wystawia rękę i się nie ogląda , i jest zdziwiony że coś chciało go rozjechać ?🤣

@spidelli ja w niedziele przeczytałem Twój wpis  godzinę za późno, ale widziałem że konkret trasę zapodałeś 

Napisano (edytowane)

@szajbna @pecio bo w niedzielę wahałem się czy nie wyjechać na zewnątrz ale jakoś tak wiało, że mi się odechciało, miałem na spokojnie zrobić dłuższą trasę ale też nie chciałem późno kończyć bo źle śpię. I tak się przed południem poderwałem.

Poniedziałki odpuszczam, poza tym dopiero wszedłem do chałupy bo się znowu jakieś tiry rozkraczyły, 4 godziny w aucie 🤬

W tygodniu loteria, o której wrócę ale sobota - niedziela mogę grupowo :) 

@szajbna Z godzinnym opóźnieniem i tak byś mnie dogonił ;) 

Edytowane przez spidelli
Napisano
1 godzinę temu, spidelli napisał:

@szajbna @pecio..................poza tym dopiero wszedłem do chałupy bo się znowu jakieś tiry rozkraczyły, 4 godziny w aucie 🤬

Masz niewłaściwe podejście do transportu  publicznego, zamiast kupować kolejne dżajanty  zainwestuj w takie coś....

1610010718768.jpg

Ja od środy rozpoczynam program plenerowego walenia kilosów.