spidelli Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Ja ten Oman, Rio czy Ha Long to po kilka razy bo krótkie i na wieczór wystarczy Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 13:43 Napisano Niedziela o 13:43 (edytowane) @pecio La Vuelta Valencia - ruszam ok. 15:00 Edytowane Niedziela o 13:43 przez spidelli Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 13:58 Autor Napisano Niedziela o 13:58 Gonimy vam nie dama Wczuwam się e tempo Po dyszce dajesz zmiame Uspokajasz peleton😁 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 14:40 Autor Napisano Niedziela o 14:40 (edytowane) Daj do pieca Toma w zasięgu Dzięki za jazdę . Edytowane Niedziela o 14:55 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 15:03 Napisano Niedziela o 15:03 @pecio Dzięki, ładnie dałeś do pieca od tego ostatniego ronda w zabudowanym 😎 Ale miło, że poczekałeś Ja nie jestem w interaktywnym trybie, laptop stoi z boku a ja nos w TV Kuźwa, kolejna przejażdżka w tlenie 🤣 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 15:16 Autor Napisano Niedziela o 15:16 Cytuję ...."Kuźwa, kolejna przejażdżka w tlenie 🤣 Spoko następnym razem pojedziemy w "beztlenie " jak masz uczulenie na O2.🤣 Chciałem pod Tomm podciągnąć , anemicznie jechał i był w zasięgu. W Rouvy ciężko koło trzymać jak rozbujasz maszynę i ma bezwładność. Eeee ...do jakiego pieca , spokojny poobiedni spacerek 😁😉 Przynajmniej jest motywacja. Polecam się na przyszłość. Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 15:32 Napisano Niedziela o 15:32 Końcówka to już za ostra była dla mnie Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 15:58 Autor Napisano Niedziela o 15:58 Widziałem bo się niespokojnie w siodełku kręciłeś 🤣 1 Cytuj
nctrns Napisano Niedziela o 19:38 Napisano Niedziela o 19:38 Przejechałem się dziś coś w końcu na Rouvy. Nawet spoko. Też miałem założenie że będzie lekko na początek, ale nie wyszło Jak coś nick taki sam jak tu. 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 19:58 Autor Napisano Niedziela o 19:58 To następnym razem zrobimy grubszą ustawkę. Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 20:36 Napisano Niedziela o 20:36 Generalnie w tygodniu to ja cienko pier.. znaczy przędę bo późno wracam, więc symbolicznie, zwłaszcza teraz jak się dopiero rozkręcam, pykam jakieś ogryzki po 10 czy 15 km ale w niedzielę to co innego. No chyba że śnieg stopnieje i będzie można na zewnątrz Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 09:44 Autor Napisano Czwartek o 09:44 Rouvy chyba strzela sobie w kolano.... nie ma single planów miesięcznych . Są tylko dostępne w rocznej subskrypcji . Żeby tylko sobie miesiąc pobzykać trzeba wykupić duo za 20 euro. Cytuj
nctrns Napisano Czwartek o 10:44 Napisano Czwartek o 10:44 Hmmm, ja tydzień temu miałem jeszcze opcję miesięczną. Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 12:32 Napisano Czwartek o 12:32 Ja tydzień temu kupiłem miesięczną... Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 13:26 Autor Napisano Czwartek o 13:26 Pokićkane to mają . Jak wchodzę z apki na podgląd konta i subskrypcji to nie mam możliwości wykupienia singla miesięcznie. Ale jak wchodzę bezpośrednio z przeglądarki to mam taką opcje za 14 euro. Jak wejdę przez pocztę to mam taki miesięczny plan za 10 dolców. Ki ciort ? Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 13:48 Napisano Czwartek o 13:48 Bierz z maila, widocznie to są jakieś zindywidualizowane oferty .. Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 16:50 Autor Napisano Czwartek o 16:50 @spidelli Moje zwoje tak jeszcze bardzo nie zdegenerowały się ..... 10 dolców to mniej niż 14 ojro 😁 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 16:59 Napisano Czwartek o 16:59 Pytanie - jak długo Komisarze jeszcze nie wytrzeźwieli mimo kilku strzałów z otwartej Teraz są zajęci budową "zeroemisyjnej armii". European Green Deal for militaries to strengthen Europe’s Defence | Clingendael Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 18:18 Autor Napisano Czwartek o 18:18 (edytowane) Ja pitole ....to kuśka mać co teraz będzie E- Leopardy czy może hybryda PHev. Czołgi i Mardery będą się dwa dni ładować co 50 km. A Kraby nie będą napitalać konwencjonalną amunicją 155 tylko konfetti. Zryte totalnie mózgi biurokratów . A zamiast wysadzania C4 to będą wyburzać młotami akumulatorowymi Boscha. Świetlana przyszłość czeka MON. Dobrze , że UK kopnęła w pupe Unię . Tam prawdziwa motoryzacja przeżywa renesans .... V8 ,V6 . Edytowane Czwartek o 18:19 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 18:23 Napisano Czwartek o 18:23 Mnie się wreszcie udało przejechać - symboliczne co prawda 15 km w Rio - ale wreszcie w 3 strefie tętna 🤣 Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 18:46 Autor Napisano Czwartek o 18:46 (edytowane) @spidelli trzeba było pisać wcześniej to byśmy podciągnęli do 4 strefy. 😁 I pepiki tak kombinowały ,że wykombinowały - do 20 marca mam za free . Edytowane Czwartek o 18:50 przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 18:57 Napisano Czwartek o 18:57 @pecio Zjeździłeś te jeziora? Ja tylko to ostatnie D'idro. Może jutro lajtowo 15,80 albo 16,75 a na sobotę i niedzielę Garda południe i D'iseo? Cytuj
pecio Napisano Czwartek o 19:06 Autor Napisano Czwartek o 19:06 (edytowane) Tak te jeziorkowe mam zaliczone . Teraz obecnie eksploruje nowo dodane trasy z "fulgazika" . Powiem krótko , że świetne . Ok piszę się . Jak nie będzie rabanu w biurze to startuję . Daj wcześniej znać o której i jaką "planszę" 😉 robimy żebym silnik od pralki zdążył podłączyć 🤣.( mam Wahoo PHEV ) . I na ostro czy smramy na lajcie. Edytowane Czwartek o 19:13 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano Czwartek o 19:20 Napisano Czwartek o 19:20 (edytowane) Miałem tej wiosny już pików nie robić czyli raz w trupa a potem rekonwalescencja tylko harmonijnie dokładać obciążenia Też nie wiem, o której wrócę jutro, ostatnio ponad 2 godziny objazdami, bo się jakieś TIRy jarały na drodze 😎 W niedzielę to na pewno coś na poty Może się większa ekipa trafi to się nie będziesz musiał ze mną męczyć na tyłach @nctrns też był chętny, @dfq się kurował, jak mnie pamięć nie myli, @TheJW też po kontuzji ale coś jeździł w plenerze.... Edytowane Czwartek o 19:21 przez spidelli 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi