spidelli Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Ja ten Oman, Rio czy Ha Long to po kilka razy bo krótkie i na wieczór wystarczy Cytuj
spidelli Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego (edytowane) @pecio La Vuelta Valencia - ruszam ok. 15:00 Edytowane 16 Lutego przez spidelli Cytuj
pecio Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego Gonimy vam nie dama Wczuwam się e tempo Po dyszce dajesz zmiame Uspokajasz peleton😁 Cytuj
pecio Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego (edytowane) Daj do pieca Toma w zasięgu Dzięki za jazdę . Edytowane 16 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego @pecio Dzięki, ładnie dałeś do pieca od tego ostatniego ronda w zabudowanym 😎 Ale miło, że poczekałeś Ja nie jestem w interaktywnym trybie, laptop stoi z boku a ja nos w TV Kuźwa, kolejna przejażdżka w tlenie 🤣 Cytuj
pecio Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego Cytuję ...."Kuźwa, kolejna przejażdżka w tlenie 🤣 Spoko następnym razem pojedziemy w "beztlenie " jak masz uczulenie na O2.🤣 Chciałem pod Tomm podciągnąć , anemicznie jechał i był w zasięgu. W Rouvy ciężko koło trzymać jak rozbujasz maszynę i ma bezwładność. Eeee ...do jakiego pieca , spokojny poobiedni spacerek 😁😉 Przynajmniej jest motywacja. Polecam się na przyszłość. Cytuj
pecio Napisano 16 Lutego Autor Napisano 16 Lutego Widziałem bo się niespokojnie w siodełku kręciłeś 🤣 1 Cytuj
nctrns Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Przejechałem się dziś coś w końcu na Rouvy. Nawet spoko. Też miałem założenie że będzie lekko na początek, ale nie wyszło Jak coś nick taki sam jak tu. 1 Cytuj
spidelli Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Generalnie w tygodniu to ja cienko pier.. znaczy przędę bo późno wracam, więc symbolicznie, zwłaszcza teraz jak się dopiero rozkręcam, pykam jakieś ogryzki po 10 czy 15 km ale w niedzielę to co innego. No chyba że śnieg stopnieje i będzie można na zewnątrz Cytuj
pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego Rouvy chyba strzela sobie w kolano.... nie ma single planów miesięcznych . Są tylko dostępne w rocznej subskrypcji . Żeby tylko sobie miesiąc pobzykać trzeba wykupić duo za 20 euro. Cytuj
nctrns Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Hmmm, ja tydzień temu miałem jeszcze opcję miesięczną. Cytuj
pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego Pokićkane to mają . Jak wchodzę z apki na podgląd konta i subskrypcji to nie mam możliwości wykupienia singla miesięcznie. Ale jak wchodzę bezpośrednio z przeglądarki to mam taką opcje za 14 euro. Jak wejdę przez pocztę to mam taki miesięczny plan za 10 dolców. Ki ciort ? Cytuj
spidelli Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Bierz z maila, widocznie to są jakieś zindywidualizowane oferty .. Cytuj
pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego @spidelli Moje zwoje tak jeszcze bardzo nie zdegenerowały się ..... 10 dolców to mniej niż 14 ojro 😁 Cytuj
spidelli Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Pytanie - jak długo Komisarze jeszcze nie wytrzeźwieli mimo kilku strzałów z otwartej Teraz są zajęci budową "zeroemisyjnej armii". European Green Deal for militaries to strengthen Europe’s Defence | Clingendael Cytuj
pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego (edytowane) Ja pitole ....to kuśka mać co teraz będzie E- Leopardy czy może hybryda PHev. Czołgi i Mardery będą się dwa dni ładować co 50 km. A Kraby nie będą napitalać konwencjonalną amunicją 155 tylko konfetti. Zryte totalnie mózgi biurokratów . A zamiast wysadzania C4 to będą wyburzać młotami akumulatorowymi Boscha. Świetlana przyszłość czeka MON. Dobrze , że UK kopnęła w pupe Unię . Tam prawdziwa motoryzacja przeżywa renesans .... V8 ,V6 . Edytowane 20 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego Mnie się wreszcie udało przejechać - symboliczne co prawda 15 km w Rio - ale wreszcie w 3 strefie tętna 🤣 Cytuj
pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego (edytowane) @spidelli trzeba było pisać wcześniej to byśmy podciągnęli do 4 strefy. 😁 I pepiki tak kombinowały ,że wykombinowały - do 20 marca mam za free . Edytowane 20 Lutego przez pecio 1 Cytuj
spidelli Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego @pecio Zjeździłeś te jeziora? Ja tylko to ostatnie D'idro. Może jutro lajtowo 15,80 albo 16,75 a na sobotę i niedzielę Garda południe i D'iseo? Cytuj
pecio Napisano 20 Lutego Autor Napisano 20 Lutego (edytowane) Tak te jeziorkowe mam zaliczone . Teraz obecnie eksploruje nowo dodane trasy z "fulgazika" . Powiem krótko , że świetne . Ok piszę się . Jak nie będzie rabanu w biurze to startuję . Daj wcześniej znać o której i jaką "planszę" 😉 robimy żebym silnik od pralki zdążył podłączyć 🤣.( mam Wahoo PHEV ) . I na ostro czy smramy na lajcie. Edytowane 20 Lutego przez pecio Cytuj
spidelli Napisano 20 Lutego Napisano 20 Lutego (edytowane) Miałem tej wiosny już pików nie robić czyli raz w trupa a potem rekonwalescencja tylko harmonijnie dokładać obciążenia Też nie wiem, o której wrócę jutro, ostatnio ponad 2 godziny objazdami, bo się jakieś TIRy jarały na drodze 😎 W niedzielę to na pewno coś na poty Może się większa ekipa trafi to się nie będziesz musiał ze mną męczyć na tyłach @nctrns też był chętny, @dfq się kurował, jak mnie pamięć nie myli, @TheJW też po kontuzji ale coś jeździł w plenerze.... Edytowane 20 Lutego przez spidelli 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi