spidelli Napisano Niedziela o 10:37 Napisano Niedziela o 10:37 Ja ten Oman, Rio czy Ha Long to po kilka razy bo krótkie i na wieczór wystarczy Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 13:43 Napisano Niedziela o 13:43 (edytowane) @pecio La Vuelta Valencia - ruszam ok. 15:00 Edytowane Niedziela o 13:43 przez spidelli Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 13:58 Autor Napisano Niedziela o 13:58 Gonimy vam nie dama Wczuwam się e tempo Po dyszce dajesz zmiame Uspokajasz peleton😁 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 14:40 Autor Napisano Niedziela o 14:40 (edytowane) Daj do pieca Toma w zasięgu Dzięki za jazdę . Edytowane Niedziela o 14:55 przez pecio Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 15:03 Napisano Niedziela o 15:03 @pecio Dzięki, ładnie dałeś do pieca od tego ostatniego ronda w zabudowanym 😎 Ale miło, że poczekałeś Ja nie jestem w interaktywnym trybie, laptop stoi z boku a ja nos w TV Kuźwa, kolejna przejażdżka w tlenie 🤣 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 15:16 Autor Napisano Niedziela o 15:16 Cytuję ...."Kuźwa, kolejna przejażdżka w tlenie 🤣 Spoko następnym razem pojedziemy w "beztlenie " jak masz uczulenie na O2.🤣 Chciałem pod Tomm podciągnąć , anemicznie jechał i był w zasięgu. W Rouvy ciężko koło trzymać jak rozbujasz maszynę i ma bezwładność. Eeee ...do jakiego pieca , spokojny poobiedni spacerek 😁😉 Przynajmniej jest motywacja. Polecam się na przyszłość. Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 15:32 Napisano Niedziela o 15:32 Końcówka to już za ostra była dla mnie Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 15:58 Autor Napisano Niedziela o 15:58 Widziałem bo się niespokojnie w siodełku kręciłeś 🤣 1 Cytuj
nctrns Napisano Niedziela o 19:38 Napisano Niedziela o 19:38 Przejechałem się dziś coś w końcu na Rouvy. Nawet spoko. Też miałem założenie że będzie lekko na początek, ale nie wyszło Jak coś nick taki sam jak tu. 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 19:58 Autor Napisano Niedziela o 19:58 To następnym razem zrobimy grubszą ustawkę. Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 20:36 Napisano Niedziela o 20:36 Generalnie w tygodniu to ja cienko pier.. znaczy przędę bo późno wracam, więc symbolicznie, zwłaszcza teraz jak się dopiero rozkręcam, pykam jakieś ogryzki po 10 czy 15 km ale w niedzielę to co innego. No chyba że śnieg stopnieje i będzie można na zewnątrz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi