pecio Napisano 21 Stycznia Autor Napisano 21 Stycznia (edytowane) Ja też od paru dni na pół gwizdka tylko po 40 km i raczej spokojnie bo złapałem "zastrzała" łydy prawej. A z tym Fulgazem to nie wiedziałem. Mam nadzieję , że wdrożą "protokoły " łączności z tej platformy i wiele innych dobrych rzeczy . I dadzą możliwość dezaktywacji "autonomicznego heblowania" . Z| tymi ewencikami to tez dają po pupie ..... strasznie późno . Akurat wtedy kiedy ja kładę się spać 😁 Zamiast z rana też coś puścić jak człowiek jeszcze trzeźwy 🤣. A do pieca to najlepiej od lutego. Teraz to tak na "przeszczekanie" .😉 Edytowane 21 Stycznia przez pecio 1 Cytuj
dfq Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia (edytowane) Zapowiadają że przejmą wszystko co najlepsze z Fullgaz. Miejmy nadzieję że te protokoły też. Podpisali też partnerstwo z Ironmanem. Hehe, to "autonomiczne heblowanie" spowodowało że Dunka mnie nie doszła na ostatnich 5km - strome zjazdy i automatyczne dohamowania na ostrych zakrętach a potem 600W w pedały 🤣 No dla mnie też za późne te eventy. Wczoraj skończyłem jazdę o 19.30, nałożyło się jeszcze kilkudniowe zmęczenie i długo nie mogłem usnąć 🙃 Od połowy lutego ostra jazda 💪 Edytowane 22 Stycznia przez dfq 2 Cytuj
dfq Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia (edytowane) który leci jeszcze 5W/kg 🤣, ale ja tam lubię takie urozmaicone widoki, fajnie że dziewczyny też jeżdżą 😀 Edytowane 22 Stycznia przez dfq 2 Cytuj
spidelli Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia No jeździć mogą ale żeby zaraz wyprzedzać? 😎 2 Cytuj
pecio Napisano 22 Stycznia Autor Napisano 22 Stycznia 52 minuty temu, spidelli napisał: Najgorszy koszmar to avatar z cyc..mi... Jakby w Rouvy przyłożyli się do avatarów to mogą mnie wyprzedzać 🤣 Zawsze lepiej jedzie się w cieniu.........🤣 2 Cytuj
spidelli Napisano 22 Stycznia Napisano 22 Stycznia @pecio Twoja to dobra do gonienia, a tu masz do ucieczki: 2 Cytuj
pecio Napisano 22 Stycznia Autor Napisano 22 Stycznia Co Wy chcecie żeby mi druga łyda padła 😧😵 2 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 17:58 Napisano Sobota o 17:58 0 motywacji do chomika, 0 motywacji do jazdy MTB po lesie, mam jakiś rowerowstręt... Cytuj
dfq Napisano Sobota o 18:04 Napisano Sobota o 18:04 @spidelli Do wiosny minie 👌. Ja tez zamiast kręcić - polopirynka S 🙃 Cytuj
spidelli Napisano Sobota o 18:14 Napisano Sobota o 18:14 @dfq jestem przerażony tą niemocą 🙁 Spać mi się za to chce 🙂 W miśka się zmieniłem czy co? Kuruj się, herbatka z malinami i dobra książka też powinny pomóc 👍 1 Cytuj
pecio Napisano Sobota o 19:11 Autor Napisano Sobota o 19:11 @dfq @spidelli strzelcie po lufie to Wam przejdzie. 😁 Godzinę temu, spidelli napisał: 0 motywacji do chomika, 0 motywacji do jazdy MTB po lesie, mam jakiś rowerowstręt... Ładny mi roweroskręt 😁 . A to wielkie pudło to z czym ..... bombki na choinkę ? @spidelli stopniujesz napięcie niczym Hitchcock. A jutro się okaże że to dyszel do nowego mopa 🤣 Dość tej aberracji , wracając do tematu dziś walnąłem podjeździk na Stelvio i małego "żelaznego ludzia" skoro dodali. 2 Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 09:29 Napisano Niedziela o 09:29 Może wjeżdżał od niemieckiej strony 🤣 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 09:41 Napisano Niedziela o 09:41 (edytowane) Formalnie cały ten obszar to chyba Sud-Tirol, niemiecki jest dość popularny, chociaż są wyjątki, bo nasza obsługa w hotelu musiała być jakaś ultranacjonalistyczna bo głuchli na niemiecki Włosi byli po stronie państw centralnych, dopiero w czasie I wojny zmienili front i dostali te tereny w nagrodę. Ale zanim to się stało, to o samą przełęcz trwały krwawe walki, są do dziś fragmenty umocnień i liczne upamiętnienia. Kiedy w latach 30-tych ub. wieku Adi doszedł do władzy, to Benito bał się, że zażąda zwrotu tych trenów... Ale jak wiemy, brunatny socjalizm potrzebował przestrzeni na wschodzie... Po więcej historii Tyrolu Południowego odsyłam do Wikipedii bo nie chcę zanudzać (ale temat ciekawy, po II wojnie Włosi mieli nawet problem z terroryzmem). Edytowane Niedziela o 09:41 przez spidelli 2 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 14:16 Napisano Niedziela o 14:16 (edytowane) W dniu 22.01.2025 o 10:06, dfq napisał: Zapowiadają że przejmą wszystko co najlepsze z Fullgaz. Miejmy nadzieję że te protokoły też. Podpisali też partnerstwo z Ironmanem A ponoć dopiero co uciekli spod noża. Dla mnie rozczarowanie, że nie kontynuują zegarków, przydała by się prosta alternatywa dla Garmina, Polar porzucił liczniki.. Samemu Garminowi konkurencja by dobrze zrobiła... Czytałem tylko komentarze pod filmem ale generalnie obśmiali gościa, że wciąż zachwala Rivala, a na na łapie ma jabola.... Edytowane Niedziela o 14:16 przez spidelli Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 14:56 Napisano Niedziela o 14:56 (edytowane) Właśnie doczytałem, że chinole kupili Suunto... Dramat.... Można podziękować Billowi Clintonowi i jego naiwnej polityce "ugłaskiwania" Chin... Dzięki Clintonowi i przyjęciu chińskich komunistów do WTO przeskoczyli pół wieku zacofania cywilizacyjnego i powili sobie wykupują - a to Volvo, a to pół Afryki, a to Kanał Panamski... 🤬 Edytowane Niedziela o 14:57 przez spidelli 1 1 Cytuj
pecio Napisano Niedziela o 16:11 Autor Napisano Niedziela o 16:11 (edytowane) Odnosząc się do początku wywiadu natrętnie cisnęło się w moje myśli ' Jaki wentylator taki zegarek i vice versa " 😁 Edytowane Niedziela o 16:12 przez pecio 2 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 17:53 Napisano Niedziela o 17:53 Kupiłem wreszcie te czujniki ale zdecydowałem się na... Wahoo. Oczywiście urwałem jedną gumkę przy zakładaniu, tę najmniej istotną, ze środka ramki. Na szczęście za ponad 60 zł można kupić zapas... Jak oni niemal splajtowali, sprzedając gumki po 15$? Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 18:09 Napisano Niedziela o 18:09 (edytowane) 4 godziny temu, spidelli napisał: A ponoć dopiero co uciekli spod noża. Dla mnie rozczarowanie, że nie kontynuują zegarków, przydała by się prosta alternatywa dla Garmina, Polar porzucił liczniki.. Samemu Garminowi konkurencja by dobrze zrobiła... [...] Trochę się pogubiłem 😱 Ja pisałem o Rouvy ze przejeło Fullgaz 😏 A poza tym ...no nie to nie tylko hardware, gdybyś bliżej poznał ekosystem Garmina to byś zobaczył jak daleko Garmin odleciał konkurencji ...nie odrobienia. Na marginesie - infekcja wirusowa jak na talerzu : sen tragiczny, HRV z tunelu 44-55 spadło do 28, tetno spoczynkowe z 48 do 55, gotowość treningowa przez noc z 29 do 7 (czerwone latarnie) - taka "regeneracja" wstecz 🤣. Nie mam więcej pytań. Edytowane Niedziela o 18:21 przez dfq 1 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 18:14 Napisano Niedziela o 18:14 A to ja się ewidentnie pogubiłem, coś mi się ubzdurało, że Wahoo Wybaczcie wprowadzanie zamętu Wahoo wykupiło chyba RTG i chyba uśmierciło. Ale ja żyję i nawet byłem na rowerze 1 Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 18:23 Napisano Niedziela o 18:23 2 godziny temu, pecio napisał: Odnosząc się do początku wywiadu natrętnie cisnęło się w moje myśli ' Jaki wentylator taki zegarek i vice versa " 😁 dlatego ja lecę na wentylatorze z marketu 🤣 Cytuj
spidelli Napisano Niedziela o 18:31 Napisano Niedziela o 18:31 Ja kupiłem w Deklu, z jakiegoś zwrotu, naderwany karton, kila złotych taniej - nie Wahoo ale na pewno coś dedykowanego chomikom - duża tarcza, 3 biegi. 2 Cytuj
dfq Napisano Niedziela o 18:34 Napisano Niedziela o 18:34 Dokup do tego w przyszłości HRM Fan i będziesz miał full wypas (o ile ten wiatrak jest bez pilota - te z pilotem nie działają z tym systemem). 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi