Czekorzeszek Napisano Piątek o 08:37 Napisano Piątek o 08:37 Cześć, Mam takiego oto rumaka, mówią potocznie "gravel z prostą kierownicą". Super się jeździ, etc. Ale wcześniej sporo jeździłem na "rowerach z barankiem" i chciałbym do tego zmodyfikować/przebudować. Wiem wiem, sprzedaj pan i kup szose... Ale ten konkretny rozmiar/model ramy i geometria mi pasują. Ma wysoko położoną główke ramy i geometrię gravelową. Ogólnie chciałem odchudzić rower, lżejszy napęd, lepsze karbonowe koła, karbonowa sztyca, etc. Mam pytania do specjalistów: Czy da sie tam zamontować napęd SRAM bezprzewodowy? Fabrycznie jest mieszanka shimano grx, kaseta slx, etc. ewentualnie czy da się grx di2? Kierownica baranek, krótszy mostek żeby zachować geometrię Link do roweru: Rower na stronie Treka Cytuj
KSikorski Napisano Piątek o 09:06 Napisano Piątek o 09:06 Cytat Kierownica baranek, krótszy mostek żeby zachować geometrię To by miało sens gdybyś miał aktualnie o rozmiar za mały rower. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi