gador Napisano Środa o 20:14 Napisano Środa o 20:14 Witam Wszystkich serdecznie Chcę prosić o pomoc w rozkodowaniu amorka po numerze SN, załączam zdjęcie. Chcę zrobić mu jakiś grubszy serwis i kupić odpowiedni KIT do niego. Jest to amor Rock Shok reba RLT, koło 29, główka tapered, oś QR. Kupiony jako używka i nie wiem który to rok produkcji. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
eloo Napisano Środa o 20:43 Napisano Środa o 20:43 https://trailhead.rockshox.com/en/product/search/serial Cytuj
gador Napisano Środa o 21:33 Autor Napisano Środa o 21:33 dziękuje, problem w tym, że nr nie jest do końca czytelny, próbowałem różnych kombinacji i na razie nie udało się nic dopasować Cytuj
sztorm Napisano Czwartek o 15:35 Napisano Czwartek o 15:35 (edytowane) Wpisz 30T00038859 ten działa to jest amor RS-ARIO-R-A1. Ale niestety nic więcej w Trailhead się nie wyświetla prawdopodobnie amor już nie wspierany przez RS. Wygląda na nieudany zakup, ja bym go zwrócił sprzedającemu. Mam do sprzedania RS Reba (na bieżąco serwisowany) po dwóch sezonach i do niego mam też dedykowany zestaw serwisowy. FS-REBA-10B-A7 o numerze: - 41T75915425 Edytowane Czwartek o 15:45 przez sztorm Cytuj
KSikorski Napisano Piątek o 08:04 Napisano Piątek o 08:04 Numer seryjny wskazuje na damper Ario, więc coś się tu kupy nie trzyma. Napisałbym pytanie na suport@sram.com , odpisują na bieżąco. Nawet jeśli nie ma zestawów serwisowych to prawdopodobnie wszystko da się dobrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi