Dawid30 Napisano 1 Stycznia Napisano 1 Stycznia Witam, przymierzam się do zakupu roweru Radon Cragger 6.0 2023. Wie ktoś może jaki jest maksymalny zalecany rozmiar zębatki w korbie dla tej ramy? Fabrycznie siedzi tam blat 32 zęby, chciałbym po ewentualnym zakupie włożyć tam zębatkę 34. Pisałem do producenta ale widzę, że nie spieszy im się z odpowiedzią a nigdzie nie ma podanej tej informacji. Mam również obawę na temat rozmiaru ramy, ponieważ według tabelki producenta pod względem wzrostu ledwo łapię się na rozmiar M (170 cm wzrostu), natomiast rozmiar S wydaje się dla mnie za mały. Będę wdzięczny każdemu, kto posiada ten rower lub inny na tej ramie i podzieli się ze mną informacją na temat swojego wzrostu i rozmiaru ramy, którą posiada. Planuję go kupić wysyłkowo z Niemieckiego sklepu marki Radon Bike Discount, bo tylko tam można go dostać (aktualnie za +/- 980 euro z wysyłką do Polski), więc nie chcę trafić w zły rozmiar. Pozdrawiam i będę wdzięczny każdemu za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi